Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 14:59:20

Επισκέπτες Online: 937


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ "ΕΡΜΗ" Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
16-06-2011
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ "ΕΡΜΗ" Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ


Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Δημήτρη Χρηστίδη στο διοικητικό συμβούλιο του Ερμή, ύστερα από συνάντησή του με τους επικεφαλείς της διοίκησης. Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα και προβλήματα που απασχόλησαν την προηγούμενη χρονιά το σύλλογο και συμφωνήθηκε στα επόμενα συμβούλια να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο που θα παρέχει τις εγγυήσεις για ομαλή πορεία του συλλόγου. Στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσουν και οι ρόλοι που θα αναλάβει κάθε μέλος, ενώ σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τη θετική έκβαση, όσο και για τις πρωτοβουλίες που έλαβαν χώρα το τελευταίο 3μηνο.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Χρηστίδης υπέβαλε την παραίτηση του απο πρόεδρος της ομάδας του ΕΡΜΗ Λαγκαδά στις 18 Απριλίου, με αφορμή τα επανειλημμένα φαινόμενα βίας που γίνονταν κατά τη διάρκεια αγώνων από φιλάθλους της ομάδας. Ο κ. Χρηστίδης σε συνέντευξη του στο lagadas.net για το θέμα αυτό είχε δηλώσει πως "είναι προτιμότερο να παραιτηθώ, ώστε κάποιοι να συνετιστούν από τη στάση μου, αλλιώς αν δεν γίνει αυτό, εγώ δεν έχω καμία θέση σε αυτό που λέγεται τυφλή βία, ένα φαινόμενο που το συναντάμε συνεχώς στα ελληνικά γήπεδα". Ο ίδιος τότε είχε δηλώσει πως δεν αποκλείεται να αναιρέσει την απόφαση του αυτή, εφόσον υπάρξουν στοιχεία συμμόρφωσης και καλής συμπεριφοράς από τη μεριά των φιλάθλων του ΕΡΜΗ.

Στα υπόλοιπα νέα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, καθώς και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με το φετινό ρόστερ. Ωστόσο είναι έκδηλη η διάθεση όλων να προχωρήσει ο σύλλογος με μεγάλη μείωση του μπάτζετ (το οποίο βέβαια φέτος ήταν και το μικρότερο από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία). Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την επιχορήγηση, αλλά και τα οδοιπορικά που έχει να λαμβάνει ο σύλλογο,ς κάτι που κάνει άπαντες επιφυλακτικούς!

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις με τον Βασίλη Αγγέλη για να διερευνηθεί η πιθανότητα ανανέωσής του. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium