Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/9/2021 00:48:51


  


 
Επισκέπτες Online: 509


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γνωρίζουμε το νέο ιατρείο της παιδιάτρου Κατερίνας Βικελούδα
03-03-2021
Γνωρίζουμε το νέο ιατρείο της παιδιάτρου Κατερίνας Βικελούδα
 

Η παιδίατρος Βικελούδα Κατερίνα μας συστήνεται και μας παρουσιάζει το νέο της ιατρείο στο Λαγκαδά


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λαγκαδά. Από μικρή αντιλήφθηκα την επιθυμία μου να δουλέψω με τα παιδιά. Έτσι ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και έλαβα την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Γ.Ν.Θ Ιπποκράτειο (Γ’ Παιδιατρική και Α' Νεογνολογική κλινική).

Διατήρησα την επιστημονική μου συνεργασία με τη Γ’ Παιδιατρική κλινική Α.Π.Θ, καθώς εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή στον τομέα των Παιδιατρικών Λοιμώξεων.

Παράλληλα έγινα κι εγώ μητέρα, γεγονός που με βοήθησε να συνδέσω την επιστημονική γνώση με τις ανησυχίες και τα καθημερινά προβλήματα ενός γονέα.

Για το λόγο αυτό, πέρα από τη συμμετοχή μου στα συνέδρια Γενικής Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, κατευθύνθηκα σε μετεκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού και τη θεμελίωση της σωστής παιδικής διατροφής.

Το όραμά μου

Προτεραιότητα μου είναι η άσκηση του λειτουργήματός μου, με γνώμονα πάντοτε την προαγωγή της υγείας των παιδιών, σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους, και η διατήρηση ενός διακριτικού, συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τους νέους γονείς.

Φιλοδοξία μου αποτελεί η συνεργασία με κάθε οικογένεια ως μια τριάδα (παιδίατρος - παιδί - γονείς), με στόχο την καλύτερη ανάπτυξη και την παρακολούθηση της υγείας των παιδιών.Το Ιατρείο:

Μόλις δημιούργησα το ιατρείο μου στο Λαγκαδά. Ο σχεδιασμός του έγινε με την πρόθεση να είναι προσιτός και χαρούμενος για τα παιδιά. Στον παιδότοπο αναμονής υπάρχουν παιχνίδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους και βοηθούν να νιώθουν όμορφα κατά την επίσκεψή τους  (φυσικά μετά από κάθε επίσκεψη απολυμαίνονται με αλκοολούχο διάλυμα 70% και υπεριώδη ακτινοβολία).

Ωστόσο οι χώροι του ιατρείου είναι λειτουργικοί και για τους γονείς και εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε νέας οικογένειας: από τον ιδιαίτερο χώρο θηλασμού για τη μητέρα ως το χώρο παιδικής υγιεινής και περιποίησης με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Καθημερινές επισκέψεις κατόπιν τηλεφωνικής επικοι-νωνίας για τη σωστή τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19

Δυνατότητα 24ωρης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ιατρό

Επισκέψεις κατ' οίκον

 
Διακριτικός χώρος για θηλασμό


Χώρος αλλαξιέρας

Διεύθυνση Ιατρείου: Φ.Βαρβαλιού 5, Λαγκαδάς (έναντι ΚΕΠ)

Τηλ. επικοινωνίας: 6932 72 72 67, 23940 25 185
Facebook Παιδίατρος Κατερίνα Βικελούδα

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium