Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/12/2023 23:18:53 Επισκέπτες Online: 431


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΧΕΔΟΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ SMS ΑΠΟ ΤΟΝ... ΛΑΓΚΑΔΑ!!
24-06-2011
ΣΧΕΔΟΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ SMS ΑΠΟ ΤΟΝ... ΛΑΓΚΑΔΑ!!


Η ΑMD Telecom αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους δρομολόγησης μηνυμάτων sms/mms στον κόσμοΤρία δισεκατομμύρια κάτοχοι κινητών παίρνουν μήνυμα… από τη Θεσσαλονίκη! Η ΑMD Telecom, με έδρα τον Λαγκαδά, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους δρομολόγησης μηνυμάτων sms/mms στον κόσμο, απασχολεί 200 εργαζόμενους σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μεταξύ των 25.000 πελατών της συγκαταλέγονται και κολοσσοί όπως η Shell, η Vodafone και η Carrefour.
Η AMD Telecom A.E. ιδρύθηκε το 2000 και αρχικώς δημιούργησε μια τηλεπικοινωνιακή πύλη για την αποστολή μαζικών διαφημιστικών και προωθητικών μηνυμάτων (sms gateaway). Με τη ραγδαία ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, εξελίχθηκε και η παροχή υπηρεσιών μάρκετιγκ μέσω κινητών τηλεφώνων, ωστόσο δεν υπήρχε πάντα σύνδεση των διαφόρων δικτύων με συμφωνίες περιαγωγής. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει η ΑMD Telecom.

Κορυφαία στην παγκόσμια αγορά

Το 2008 η εταιρεία απέκτησε πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κινητής Τηλεφωνίας (GSM Association) για ποιοτική δρομολόγηση μηνυμάτων sms/mms μεταξύ δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Ανάλογη πιστοποίηση έχουν περί τις 15 εταιρείες στον κόσμο, όπως εξηγεί η διευθύντρια μάρκετιγκ της εταιρείας Δώρα Αγγελοπούλου. Η βορειοελλαδική εταιρεία συγκαταλέγεται μέσα στις πέντε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Σήμερα η AMD Telecom έχει ως βασικό αντικείμενο τη δρομολόγηση με μεγάλη ταχύτητα και ασφάλεια sms/mms μεταξύ 900 δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε δευτερόλεπτο υπάρχει δυνατότητα αποστολής 15.000 γραπτών μηνυμάτων, κάτι που μεταφράζεται σε 1 δισ. sms ημερησίως! Οι συνολικά 25.000 πελάτες της AMD μπορούν να στείλουν τα διαφημιστικά τους μηνύματα σε 3,5 δισεκατομμύρια αποδέκτες-συνδρομητές δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
Παράλληλα, η εταιρεία μέσα από την υπηρεσία SMS Hubbing παρέχει ένα ευέλικτο πρόγραμμα διαχείρισης στατιστικών στοιχείων, μέσω του οποίου κάθε πάροχος κινητής τηλεφωνίας έχει τη δυνατότητα να εξάγει και να διαχειρίζεται σημαντικά στατιστικά δεδομένα, όπως είναι η κατάσταση αποστολής των μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά ανά χώρα, ανά δίκτυο, ανά μήνα, ανά μέρα, παγκόσμια αριθμοδότηση κτλ.

Μάρκετιγκ με 0,004 ευρώ

“To mobile marketing αποτελεί τον πιο άμεσο και στοχευμένο τρόπο μάρκετιγκ, γιατί ο συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας λαμβάνει το μήνυμα στο τηλέφωνό του, άρα οι πιθανότητες να το διαβάσει είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με άλλα μέσα διαφήμισης”, σημειώνει η κ. Αγγελοπούλου, που διαβλέπει διεύρυνση της συγκεκριμένης αγοράς τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας και της ανάπτυξης των εφαρμογών για “έξυπνα” κινητά τηλέφωνα. Η ίδια μάλιστα δηλώνει ότι η εταιρεία είχε ανοδική πορεία ακόμα και τα τελευταία δύο χρόνια που η Ελλάδα πλήττεται από την κρίση. Αυτό συμβαίνει γιατί οι πελάτες της ΑMD είναι κυρίως εταιρείες του εξωτερικού (Shell, Vodafone, Carrefour), καζίνο, τράπεζες αλλά και μεγάλοι “παίκτες” της λιανικής (Notos Galleries, E-shop). Επιπλέον, το χαμηλό κόστος διαφήμισης 4-6 λεπτά του ευρώ/sms αποτελεί δέλεαρ ακόμη και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που επιδιώκουν να κάνουν στοχευμένες προωθητικές ενέργειες, σημειώνει η κ. Αγγελοπούλου. Το μυστικό επιτυχίας της εταιρείας; “Η διαρκής επένδυση στην έρευνα και τις τεχνολογίες αιχμής”.

Οι υπηρεσίες της AMD Telecom

  • Ασύρματη δικτύωση
  • Διαδικτυακά Τηλεφωνικά Κέντρα( VOIP )
  • Συστήματα ασύρματων παραγγελιοληπτών (για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας)
  • New Media Marketing (SMS Marketing)

Της Σοφίας Χριστοφορίδου, από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium