Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 13:42:48

Επισκέπτες Online: 898


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Λαγκαδάς: Καθημερινές οι κλοπές αντικειμένων μέσα από οχήματα
29-04-2021
Λαγκαδάς: Καθημερινές οι κλοπές αντικειμένων μέσα από οχήματα
 

Καθημερινά είναι τα κρούσματα που καταγράφει το αστυνομικό δελτίο στο Λαγκαδά από περιστατικά κλοπών προσωπικών αντικειμένων μέσα από τα αυτοκίνητα.

Σήμερα καταγράφηκαν δύο περιστατικά διαρρήξεων αυτοκινήτων που αφορούσαν την περιοχή του Λαγκαδά και του Καβαλαρίου.

Συγκεκριμένα, κάτοικος του Λαγκαδά κατήγγειλε στο lagadas.net πως την ώρα που είχε σταθμευμένο το όχημα στο πάρκινγκ φυτώριου στην είσοδο του Λαγκαδά, άγνωστος άρπαξε μέσα από αυτό αθλητική τσάντα που περιείχε έγγραφα και προσωπικά στοιχεία. Μάλιστα, το περιστατικό έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, καθώς η παραμονή στο φυτώριο διήρκησε μόλις πέντε λεπτά, ενώ κανείς δεν αντιλήφθηκε ύποπτη παρουσία.

Επίσης, ένας ακόμη κάτοικος κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν το πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου την ώρα που είχε σταθμεύσει έξω από τα Κοιμητήρια Καβαλαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οργανωμένη σπείρα Ρομά που εξειδικεύονται στην κλοπή αντικειμένων μέσα από τα αυτοκίνητα. Στόχος τους είναι οχήματα που είναι σταθμευμένα σε μακρινή απόσταση από τον κάτοχο τους και υπάρχουν μέσα σε αυτά τσάντες ή ρούχα.

Κατά καιρούς ανάλογα περιστατικά έχουν αναφερθεί από ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν σταθμεύσει έξω από τα Κοιμητήρια Λαγκαδά, ενώ πρόσφατα ένα περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Λαγκαδά, μετά από παρακολούθηση της παθούσης, καθώς προηγουμένως είχε κάνει ανάληψη ποσού από τράπεζα (διαβάστε εδώ).

Στα Λαγυνά πρόσφατα καταγράφηκαν περιστατικά διάρρηξης οχημάτων που ήταν σταθμευμένα σε απομακρυσμένα σημεία. Στη μία μάλιστα περίπτωση, η ιδιοκτήτρια του οχήματος είδε από απόσταση νεαρό άνδρα Ρομά να έχει ανοίξει το αμάξι της και να ψάχνει. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να τρέχει προς το μέρος του φωνάζοντας, ενώ ο ίδιος περίμενε μέχρι να έρθει το αμάξι της συμμορίας και έφυγε ατάραχος (διαβάστε περισσότερα εδώ).


 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium