Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/6/2022 08:49:58
    Επισκέπτες Online: 444


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σε πρώην οικόπεδο της ΑΓΝΟ η νέα μονάδα της Καραμολέγκος
03-05-2021
Σε πρώην οικόπεδο της ΑΓΝΟ η νέα μονάδα της Καραμολέγκος
 

Νέα παραγωγική μονάδα συσκευασμένου – τυποποιημένου ψωμιού, και χώρους αποθήκης και διανομής, σε πρώην οικόπεδο της ΑΓΝΟ, κατασκευάζει η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος. Η επένδυση, μέσω της οποίας ο στόχος είναι η μείωση του κόστους στην παραγωγική διαδικασία, θα αγγίξει τα 27,3 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Στα 55,2 στρέμματα -τα 30 ήταν το πρώην οικόπεδο της ΑΓΝΟ- κατασκευάζεται κτήριο παραγωγής 3.500 τ.μ. και κτήριο αποθήκης 6.500 τ.μ. που θα συνδέεται με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις με μία υπέργεια γέφυρα όπου θα μεταφέρονται τα προϊόντα στον χώρο αποθήκευσης. Στο κτήριο αποθήκευσης και διανομής, θα τοποθετηθούν δύο ρομποτικά μηχανήματα όπου το ένα θα κάνει stacking των προϊόντων ανά sku και το άλλο θα κάνει picking με σκοπό να ετοιμάζει τις παραγγελίες των πελατών.

Επίσης σε διακριτικό όροφο του κτιρίου αποθήκευσης θα κατασκευασθούν τα νέα γραφεία 1.500 τ.μ., ενώ ο περιβάλλον χώρος θα διαμορφωθεί για τη στάθμευση των οχημάτων του στόλου της εταιρείας και του προσωπικού, ενώ θα κατασκευασθεί και ένα εστιατορίου / Απολλώνιον, για τις ανάγκες του προσωπικού της αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Πέρυσι ο τζίρος της Καραμολέγκος, σε επίπεδο ομίλου, ανήλθε σε 97,390 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 9,94% έναντι του 2019 ενώ υπερδιπλασιάσθηκαν τα ταμειακά της διαθέσιμα ξεπερνώντας τα 24,75 εκατ. ευρώ από 11,346 εκατ. ευρώ. 

Θετική εξέλιξη η οποία αποδίδεται στη σημαντική αύξηση της αγοράς του τυποποιημένου ψωμιού +7% σε τεμάχια και +9% σε αξία. Όλες οι κατηγορίες του τυποποιημένου ψωμιού κατέγραψαν θετική πορεία, τη μεγαλύτερη όμως ανάπτυξη σημείωσε η κατηγορία των Slices (+23% σε τεμάχια και +21% σε αξία), μια κατηγορία με την μεγαλύτερη μέση τιμή στα τυποποιημένα ψωμιά.

www.capital.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium