Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/6/2022 07:33:39
    Επισκέπτες Online: 360


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΚΞΓ & ΔΒΜ "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"
06-05-2021
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΚΞΓ & ΔΒΜ "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"
 

Το άγχος των εξετάσεων είτε είναι ξενόγλωσσες είτε ενδοσχολικές είναι ένα σύνηθες φαινόμενο που περιλαμβάνει έντονα συναισθήματα ανησυχίας πριν ή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Προσεγγίζοντας το φαινόμενο από μια έμπειρη εκπαιδευτική οπτική ανακαλύπτουμε ότι το άγχος των εξετάσεων είναι συχνά ο καμουφλαρισμένος φόβος της αποτυχίας που ενδεχομένως να οφείλεται σε ελλιπή προετοιμασία.Στόχος της εκπαιδευτικής ομάδας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ" δεν είναι να δώσουμε συμβουλές αντιμετώπισης του άγχους, αλλά να ενδυναμώσουμε τους μαθητές μας προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να αποβάλλουν τον αρνητικό τρόπο σκέψης, να οδηγηθούν σε μαθησιακή άνθηση έχοντας ως επακόλουθο τη μέγιστη απόδοσή τους την ημέρα των εξετάσεων.

Πως όμως μπορεί να επιτευχθεί επιτυχώς η ενδυνάμωση των μαθητών μας;

Στα Manoloudi Language Schools ακολουθούμε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στη Βιωματική Μάθηση, έναν εναλλακτικό, αποτελε-σματικό και ευχάριστο τρόπο όπου οι μαθητές έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εμπλέκονται ενεργά στη διαδικασία της μάθησης και παράλληλα μέσα από τα τεστ προσομοίωσης (Mock Tests) οι μαθητές μας γνωρίζουν και εξοικειώνονται με τη διαδικασία της εξέτασης.
Βοηθάμε, διδάσκουμε και παράλληλα στηρίζουμε τους μαθητές μας να εδραιώσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά τη γραμματική της αγγλικής γλώσσας, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους. Προσανατολιζόμαστε στη βελτίωση και τελειοποίηση των ικανοτήτων των μαθητών να διαβάζουν και να κατανοούν κείμενα, να παράγουν σύνθετο γραπτό λόγο και να επικοινωνούν προφορικά. Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά επιτεύγματα της τεχνολογίας και εμπλουτίζεται και σε αυτό το επίπεδο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Επιστρατεύουμε και χρησιμοποιούμε κάθε τεχνολογικό μέσο που θα βοηθήσει τους μαθητές μας.
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό και η εκπαιδευτική ομάδα των Manoloudi Language Schools ενημερώνεται και εκπαιδεύεται από κορυφαίους οργανισμούς πάνω στις εξελίξεις της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.


Το άγχος των εξετάσεων επομένως δεν έχει θέση στα Manoloudi Language Schools γιατί είμαστε άψογα προετοιμασμένοι.

Εμείς είμαστε έτοιμοι για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας!!!

Εσείς είστε;;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι σας προβληματίζει ακόμη και αν δεν ανήκετε στην οικογένεια των Κέντρων Ξένων Γλωσσών "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ" !!


ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977007116

email: manoloudi1998@gmail.com

https://manoloudi.gr

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium