Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/10/2021 11:40:12


  


 
Επισκέπτες Online: 752


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δωρεάν ιντερνετ σε σημεία της πόλης του Λαγκαδά
07-05-2021
Δωρεάν ιντερνετ σε σημεία της πόλης του Λαγκαδά
 

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του ασύρματου δικτύου WiFi4EU έχουν πλέον οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Λαγκαδά, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου.
Ειδικότερα, ο Δήμος Λαγκαδά, αξιοποιώντας σχετική χρηματοδότηση μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος «WiFi for Europe» (WiFi4EU), προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία έξι (6) σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi Ηotspots) σε δημόσιους χώρους, πάρκα και πλατείες.

Η συγκεκριμένη πράξη είναι μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που λειτουργεί σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αφορά στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της Ε.Ε. μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους.

Τα σημεία που καλύπτονται είναι:

Δημαρχείο Λαγκαδά

Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά

Οδός Λουτρών (από Κεντρική Πλατεία ως Πρώην Επαρχείο)

Κτήριο πρώην Επαρχείου Λαγκαδά

ΔΕΥΑΛ

Εξωτερικοί χώροι Λουτρών Λαγκαδά


 

 

 

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ;

Βήμα 1ο – Εύρεση Ασυρμάτου Δικτύου: Εφόσον βρισκόμαστε εντός περιοχής κάλυψης του Ασυρμάτου Δικτύου του Δήμου Λαγκαδά, πραγματοποιούμε από την ηλεκτρονική συσκευή μας (Η/Υ, tablet, κινητό), αναζήτηση των διαθέσιμων ασυρμάτων δικτύων. Το δίκτυο εμφανίζεται στις φορητές συσκευές ως «Wifi4EU»
Βήμα 2ο – Σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο
Wifi4EU: Από την λίστα με τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα συνδεόμαστε στο δίκτυο «Wifi4EU» και περιμένουμε μέχρις ότου συνδεθούμε και λάβουμε την επιβεβαίωση ότι έγινε επιτυχής σύνδεση.
Βήμα 3ο – Aνοιγμα
Web Browser: Ανοίγουμε τον φυλλομετρητή (browser) της επιλογής μας και δοκιμάζουμε να επισκεφτούμε μια οποιαδήποτε ιστοσελίδα του Διαδικτύου (π.χ. www.google.gr). Στον browser μας θα εμφανιστεί πρώτα η ιστοσελίδα που μας καλωσορίζει στο ασύρματο δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά και του προγράμματος Wifi4EU.
Πατήστε το κουμπί «ΣΥΝΔΕΣΗ» για να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και να συνεχίσετε.

Βήμα 4ο – Περιήγηση στο διαδίκτυο.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium