Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/6/2022 07:47:07
    Επισκέπτες Online: 379


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Με μέτρα και υποχρεώσεις η επιστροφή των μαθητών στα ΚΞΓ & ΚΔΒΜ Μανωλούδη
18-05-2021
Με μέτρα και υποχρεώσεις η επιστροφή των μαθητών στα ΚΞΓ & ΚΔΒΜ Μανωλούδη
 

Σύμφωνα με Υπουργική απόφαση επιτρέπεται η διά ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των τμημάτων των κέντρων ξένων γλωσσών, που προετοιμάζουν τους υποψηφίους/ες για εξετάσεις προς απόκτηση αναγνωρισμένου τίτλου γλωσσομάθειας σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς (A1 έως C2) για τις γλώσσες ή προετοιμάζουν υποψήφιους για τα ειδικά μαθήματα ξένων γλωσσών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Επιστρέψαμε λοιπόν στα θρανία μετά από ΕΞΙ ολόκληρους μήνες αλλά η σκέψη μας έμεινε πίσω στους μικρούς μαθητές μας που ΔΕΝ μπορούν ακόμη να επιστρέψουν στις τάξεις μας.

Από το πρώτο κιόλας lockdown τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών είχαμε αυστηρή εφαρμογή των μέτρων που συστήνει η Επιτροπή των Επιστημόνων και αποφασίζει η Πολιτεία. 

Από τις 10 Μαΐου το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό των σχολείων μας υποβάλλεται σε self test που τα διαθέτουμε στους εκπαιδευτικούς μας σαν εργοδότες μιας και μέχρι στιγμής δεν χορηγούνται σε εμάς δωρεάν όπως γίνεται σε όλες τις άλλες δραστηριότητες, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους, υπάρχουν σταθμοί απολύμανσης σε όλους τους χώρους των σχολείων μας και οι αίθουσες αερίζονται διαρκώς και απολυμαίνονται επιμελώς μετά το πέρας της κάθε βάρδιας.

Όσο κι αν με θλίβει το γεγονός ότι ένας μαθητής μπορεί να πάει στο σχολείο του, στην καφετέρια, σε ένα κατάστημα εστίασης, μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε κατάστημα και να ψωνίσει, μπορεί να μετακινηθεί διαδημοτικά οφείλω να σεβαστώ αυτή την απόφαση και συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές που δεν συμμετέχουν σε εξετάσεις!

Προβληματίζομαι λοιπόν από τη στιγμή που έχουν ανοίξει σχεδόν όλες οι επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες ΓΙΑΤΙ τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών να παραμένουν κλειστά και να υπάρχει αυτή η ιδιόρρυθμη αντιμετώπισή μας.

Για τους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις για απόκτηση αναγνωρισμένων τίτλων γλωσσομάθειας η διδασκαλία γίνεται δια ζώσης σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις απαιτήσεις των τάξεων εφόσον οι μαθητές δεν βρίσκονται σε καραντίνα.

Θα κλείσω με τα λόγια μιας μαθήτριάς μας που καθώς μου έδειχνε τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 για να μπει στην τάξη είπε χαριτολογώντας: 

«Κυρία, τον Σεπτέμβρη θα σας δείχνουμε το πτυχίο για να μπούμε στην τάξη;»

Όποια και αν είναι η απαίτηση, είμαστε προετοιμασμένοι και δεν θα χαθεί ούτε μια ώρα διδασκαλίας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί!

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Καλή δύναμη σε όλους!!!

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας!!!

Με εκτίμηση,
Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδου


ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977007116

email: manoloudi1998@gmail.com

https://manoloudi.gr

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium