Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:40:16Επισκέπτες Online: 483


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εγκαινιάστηκε το νέο ιατρείο στο Δρυμό
23-05-2021
Εγκαινιάστηκε το νέο ιατρείο στο Δρυμό
 

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στον τόπο τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές και να ταλαιπωρούνται θα απολαμβάνουν στο εξής οι κάτοικοι του Δρυμού.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, σε μια λιτή τελετή και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 εγκαινίασε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του κτιρίου της Κοινότητας Δρυμού, όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να κάνουν ιατρικές εξετάσεις και να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους.

«Σήμερα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να θωρακίσουμε την υγεία των δημοτών μας, εγκαινιάζοντας το χώρο που διαμορφώσαμε και εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα ιατρικά όργανα στο ισόγειο του κτιρίου της Κοινότητας Δρυμού. Οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν βασικές υπηρεσίες υγείας χωρίς περιττές ταλαιπωρίες», τόνισε κατά την τελετή των εγκαινίων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Η διοίκησή μου στο Δήμο Ωραιοκάστρου εργάζεται πυρετωδώς για την προκοπή κάθε γωνιάς του τόπου μας. Αυτός ο χώρος που εγκαινιάζουμε σήμερα είναι μόνο ένα δείγμα γραφής για το ποιοι είμαστε και το τι θέλουμε να κάνουμε», υπογράμμισε στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης και εξέφρασε την ελπίδα πως «με τη λειτουργία του δημοτικού ιατρείου στο Δρυμό θα ενισχυθεί η προσπάθεια για την προστασία του πιο πολύτιμου αγαθού που έχουμε, αυτό της υγείας μας».

«Μπαίνει επιτέλους τέλος στην ταλαιπωρία των συνδημοτών μας. Από σήμερα θα έχουμε στο Δρυμό γιατρό και οι πολίτες θα μπορούν να εξετάζονται και να συνταγογραφούν», ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρυμού, Κωνσταντίνος Πατσαλάς.

Οι κάτοικοι του Δρυμού στον ειδικά διαμορφωμένο και καταλλήλως εξοπλισμένο χώρο που θα αρχίσει να λειτουργεί επίσημα από την Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, θα μπορούν να εξυπηρετούνται για συνταγογραφήσεις, βασική εξέταση παθολόγου, κ.α.


  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium