Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/6/2024 18:41:09Επισκέπτες Online: 618


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
29-06-2011
ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Εξαντλώντας όλη της την αυστηρότητα σε δημότη που επιτέθηκε φραστικά σε λεγόμενα δημοτικού συμβούλου, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά κ. Γραικού τον απέβαλε από την αίθουσα της ώρα της συνεδρίασης.


Το περιστατικό ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Τσαγκαλίδη. Ο κ. Τσαγκαλίδης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως δεν τον εκφράζει κανένα κόμμα, θεωρεί τον εαυτό του «αγανακτισμένο» και άφησε υπόνοιες για προσωπικά συμφέροντα στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Λαγκαδά, λέγοντας πως κάποιοι κάνανε το κόμμα «δικό τους μαγαζάκι» και αναφέρθηκε στην περίπτωση του βουλευτή Λαρίσης της Ν.Δ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Λαγκαδά για εκδήλωση της Τοπικής Ν.Δ. φιλοξενήθηκε σε σπίτι των Λαγυνών, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τσαγκαλίδη.
Τα λόγια του κ. Τσαγκαλίδη ξεσήκωσαν έναν δημότη, που αποτελεί και μέλος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Λαγκαδά, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και του επιτέθηκε φραστικά λέγοντας: «Τι είναι αυτά που λες, δεν ντρέπεσαι, υπήρξε και μέλος της ΝΟΔΕ».
Η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ. Γραικού προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ζητώντας από τον θερμόαιμο δημότη να ανακαλέσει τα λεγόμενα του, ειδάλλως είχε το δικαίωμα να τον αποβάλλει από την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Ο δημότης ζήτησε συγνώμη που πήρε τον λόγο αυθαίρετα χωρίς να τον ζητήσει, αλλά ανέφερε πως δεν ανακαλεί τα λεγόμενα του. Η κ. Γραικού, με την παραίνεση του δημάρχου, ζήτησε από τον δημότη να αποχωρήσει από την αίθουσα, όπως και έπραξε.
Το περιστατικό είναι πρωτοφανές, καθώς ποτέ κατά το παρελθόν δεν αποβλήθηκε δημότης από την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά, παρότι υπήρξαν και περιπτώσεις πολύ μεγαλύτερων αντιπαραθέσεων μεταξύ δημοτικών συμβούλων και δημοτών. Χαρακτηριστική δε είναι η περίπτωση προέδρου δημοτικής κοινότητας του δήμου Λαγκαδά που σε κάθε δημοτικό συμβούλιο σχολιάζει και επικρίνει τις απόψεις συμβούλων, χωρίς ποτέ να του έχει γίνει η παραμικρή παρατήρηση.   


Π.Μ. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium