Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/9/2023 00:31:14


 Επισκέπτες Online: 501


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΖΑΧΑΡΙΑ: Βραβεύσεις και διακρίσεις σε διαγωνισμούς
09-06-2021
ΖΑΧΑΡΙΑ: Βραβεύσεις και διακρίσεις σε διαγωνισμούς

Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια για τις διακρίσεις που πετυχαίνουν οι μαθητές και μαθήτριές τους τόσο σε εξετάσεις Γλωσσομάθειας παγκόσμιας αναγνώρισης και αξιοπιστίας, όσο και σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς. Ακόμη και φέτος που το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς ήταν στην περίοδο της καραντίνας, δε σταμάτησε αυτή η παράδοση. Τρείς καινούριες διακρίσεις ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή του Εκπαιδευτηρίου πριν από λίγες μέρες. Συγχαρητήρια για την διάκριση του μαθητή Αλέξανδρου Κ. στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικών Kangaroo Global Linguistics. Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που μαθητές του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ διακρίνονται στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Επίσης φέτος, τα παιδιά πήραν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό The Study Rooms Young Writers Contest διοργανώθηκε από το Study Rooms και την Fiction Express. Τα παιδιά διάβασαν ένα βιβλίο στα αγγλικά και ξαναέγραψαν το τέλος με ένα διαφορετικό τρόπο. Υπήρχαν 3 κατηγορίες σύμφωνα με την ηλικία και το επίπεδο των αγγλικών των συμμετεχόντων και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις δυόμιση χιλιάδες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αλλά ιδιαίτερα στην μαθήτρια Ελένη Κ. για την πρώτη θέση στην Ελλάδα στο τρίτο επίπεδο και στην μαθήτρια Μαρία - Αννα Δ. για την τρίτη θέση στην Ελλάδα στο δεύτερο επίπεδο.
Οι μαθήτριες κέρδισαν από μία δωροεπιταγή και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Παρασκευή 28 Μαΐου σε μία online συνάντηση με τον Damian Harvey, τον συγγραφέα του διαγωνιστικού βιβλίου για το 2ο επίπεδο "The Thought Snatcher". Οι νικητές και νικήτριες του διαγωνισμού μοιράστηκαν μαζί του την εμπειρία της συγγραφής και άντλησαν ενέργεια και την έμπνευση που χρειάζεται να συνεχίσουν να διαβάζουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο ή να δημιουργούν τα δικά τους έργα!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium