Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/1/2022 19:36:54
    Επισκέπτες Online: 786


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Θέσεις εργασίας στα κέντρα ξένων γλωσσών Μανωλούδη
06-07-2021
Θέσεις εργασίας στα κέντρα ξένων γλωσσών Μανωλούδη
 

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"

Η ομάδα μας ήταν μικρή, αλλά η εμπιστοσύνη σας μας κάνει να μεγαλώνουμε διαρκώς!!

Αναζητούμε καθηγητές/τριες Αγγλικών, εκπαιδευτές/τριες πληροφορικής καθώς και γραμματειακή υποστήριξη για να ενισχύσουμε την εκπαιδευτική ομάδα μας.

Απαραίτητη η άδεια διδασκαλίας για τους καθηγητές/τριες Αγγλικής γλώσσας και για τους εκπαιδευτές/τριες πληροφορικής. Απαραίτητα προσόντα για τη γραμματειακή υποστήριξη η άριστη γνώση Αγγλικών (επίπεδο C2) καθώς και ο άριστος χειρισμός υπολογιστή.

Κάνε το πρώτο βήμα

Αν έχεις όρεξη να διδάξεις αλλά και να μάθεις από την πολύχρονη εμπειρία μας, στείλε μας το βιογραφικό σου και θα σε καλέσουμε για συνέντευξη. Στην εκπαιδευτική μας οικογένεια ανήκουν καθηγητές/τριες που είμαστε χρόνια συνεργάτες! Δουλεύουμε όλοι ομαδικά και ανταλλάζουμε ιδέες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας. Εάν είσαι λοιπόν καθηγητής/τρια που σου αρέσει η βιωματική και συνεργατική διδασκαλία τότε πρέπει να είσαι στην ομάδα μας!

Διαδικασία προσαρμογής

Σας παρέχουμε εκπαίδευση σχετικά με νέες μεθόδους και τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε ώστε να είστε αποδοτικοί στο λειτούργημα που επιτελείτε. Σας εκπαιδεύουμε πάνω σε ο,τι πιο καινούριο υπάρχει σε μεθοδολογία, εφαρμογές και εκπαιδευτικό υλικό.

Επικοινωνία

Αν ενθουσιάζεστε με την ιδέα να δουλέψτε μαζί μας και πιστεύεται ότι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά μαζί μας, ελάτε να τα πούμε από κοντά! Αν σας αρέσει η διδασκαλία κι έχετε πάθος για την τάξη, τότε πρέπει να γίνετε μέλος της εκπαιδευτικής μας ομάδας.

Στείλε μας το βιογραφικό σου σήμερα και μια συστατική επιστολή στο mathisis.progress@gmail.com σήμερα κι όλα! Εναλλακτικά φέρε ο ίδιος το βιογραφικό σου από το χώρο μας Πολυτεχνείου 8, Λαγκαδάς, για να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις.

Σίγουρα θα μείνεις με τις καλύτερες εντυπώσεις!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium