Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/10/2021 20:32:40


  


 
Επισκέπτες Online: 568


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Αυξημένα τα κρούσματα κορωνοϊού σε πολλούς δήμους της Θεσσαλονίκης- Διπλάσιασε ο Λαγκαδάς
27-07-2021
Αυξημένα τα κρούσματα κορωνοϊού σε πολλούς δήμους της Θεσσαλονίκης- Διπλάσιασε ο Λαγκαδάς
 

Η εβδομαδιαία εικόνα και στους 14 δήμους της Θεσσαλονίκης είναι η εξής:

Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Σημαντική αύξηση στα ενεργά κρούσματα, που έφτασαν στα 44 (23 την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ από αυτά σε νοσοκομείο είναι τρεις πολίτες.

Βόλβης: Σημαντική επίσης αύξηση στα ενεργά κρούσματα, που έφτασαν στα 11 (από τέσσερα την προηγούμενη εβδομάδα). Ένα άτομο παραμένει σε νοσηλεία. Ο συγκεκριμένος δήμος έπειτα από πολλούς μήνες καταγράφει περισσότερα από δέκα ενεργά κρούσματα.

Δέλτα: Εξαιρετικά μεγάλη η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων, καθώς καταγράφονται και πολλά «εισαγόμενα», λόγω του εργατικού δυναμικού που συγκεντρώνεται στις μονάδες της περιοχής. Τα ενεργά κρούσματα αυτής της εβδομάδες είναι 61 (από 23 την προηγούμενη) και νοσηλεύονται δυο άτομα.

Θερμαϊκού: Νέα αύξηση στα ενεργά κρούσματα στον δήμο, που αποδίδεται κυρίως στο γεγονός ότι είναι ο πιο τουριστικός του νομού. Τα ενεργά κρούσματα είναι πλέον 100 (από 73 την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ σε νοσηλεία είναι τρία άτομα.

Θέρμης: Μειώθηκαν τα ενεργά κρούσματα αυτή την εβδομάδα. Πλέον είναι 58 (από 69 την προηγούμενη εβδομάδα) και μόλις ένα νοσηλεύεται.

Θεσσαλονίκης: Ο κεντρικός δήμος εμφανίζει τη μεγαλύτερη επιδείνωση με τα ενεργά κρούσματα να είναι 1.089 (από 688 την προηγούμενη εβδομάδα) κι από αυτά σε νοσοκομείο να είναι 48 άτομα (από 24 την προηγούμενη εβδομάδα).

Καλαμαριάς: Αυξημένα τα ενεργά κρούσματα, που έφτασαν στα 75 (από 59 την προηγούμενη εβδομάδα). Οι νοσηλείες είναι τέσσερεις.

Κορδελιού – Ευόσμου: Ανάσα τα 76 ενεργά κρούσματα αυτής της εβδομάδας, καθώς μειώθηκαν αρκετά σε σύγκριση με τα 99 της προηγούμενης. Αυξήθηκαν ωστόσο οι νοσηλευόμενοι από πέντε σε οχτώ.

Λαγκαδά: Σημαντική αύξηση των ενεργών κρουσμάτων, που έφτασαν στα 67 (από 35 την προηγούμενη εβδομάδα). Μόλις μία η νοσηλεία.

Νεάπολης – Συκεών: Μικρή η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων αυτή την εβδομάδα. Έφτασαν στα 41 (από 36 την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ οι νοσηλείες παρέμειναν σταθερές στις δύο.

Παύλου Μελά: Σταθερή η εικόνα των ενεργών κρουσμάτων, που είναι 60 (μειωμένα κατά ένα), αλλά και των νοσηλευόμενων, που είναι τρεις (από δύο).

Πυλαίας – Χορτιάτη: Σταθερή η εικόνα και εδώ, με 97 ενεργά κρούσματα (από 98) και επτά νοσηλείες (από τέσσερεις).

Χαλκηδόνας: Σταθερότητα στα ενεργά κρούσματα, που έφτασαν στα 64 (από 60 την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ οι νοσηλευόμενοι είναι πλέον τρεις.

Ωραιοκάστρου: Σταθερή η εικόνα και στη συγκεκριμένη περιοχή, με τα ενεργά κρούσματα να είναι πλέον 58 (από 53 την προηγούμενη εβδομάδα) και τις νοσηλείες μόλις δύο.

www.voria.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium