Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/12/2021 20:46:55


    Επισκέπτες Online: 762


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σε... μερική αναστολή τα πλευρικά διόδια στο Δερβένι λόγω μποτιλιαρίσματος
17-08-2021
Σε... μερική αναστολή τα πλευρικά διόδια στο Δερβένι λόγω μποτιλιαρίσματος
 

Σε μερική αναστολή έχει μπει η λειτουργία των πλευρικών διοδίων, στο Δερβένι, μετά τις ουρές που δημιουργούνταν στο σημείο από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησαν να λειτουργούν.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Thestival ο διευθύνων σύμβουλος της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Κωνσταντίνος Κουτσούκος, η αναστολή της λειτουργίας του σταθμού διοδίων στο Δερβένι έγινε για συγκεκριμένες ώρες και για προληπτικούς λόγους, αφού όπως είπε «δημιουργήθηκαν θέματα οδικής ασφάλειας».

«Διαπιστώθηκαν κάποια θέματα σε σχέση με την οδική ασφάλεια οπότε μπήκαν σε αναστολή μέχρι να διευθετηθούν τα θέματα αυτά. Για να μην υπάρχουν προβλήματα οδικής ασφάλειας», διευκρίνισε ο κ. Κουτσούκος. Συμπλήρωσε δε πως επειδή η κίνηση ειδικά αυτούς τους μήνες είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο σημείο, ελήφθη το μέτρο της μερικής αναστολής για την αποφυγή ατυχημάτων.

Η ελεύθερη διέλευση από τα πλευρικά διόδια του Δερβενίου ισχύει από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ, ενώ τις υπόλοιπες ώρες ο σταθμός λειτουργεί κανονικά.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούκος, η «Εγνατία Οδός ΑΕ» εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να λυθεί το ζήτημα με τις ουρές οχημάτων στο σημείο και πως το επόμενο διάστημα τα διόδια θα λειτουργήσουν κανονικά.

«Διαμετρικά αντίθετοι με την λειτουργία των πλευρικών διοδίων – Δεν εξυπηρετούν σε τίποτα»
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του με τη λειτουργία των πλευρικών διοδίων στο Δερβένι, τονίζοντας πως θα πρέπει να μπουν στον «πάγο» οριστικά.

«Είμαστε διαμετρικά αντίθετοι με τη λειτουργία των πλευρικών διοδίων που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Τα έσοδα που προκύπτουν για την Εγνατία Οδό ΑΕ είναι αστεία για να ταλαιπωρεί τον δήμο μας αλλά και άλλους», σημείωσε στο Thestival ο κ. Ταχματζίδης.

Ανέφερε μάλιστα πως ο ίδιος ετοιμάζει σχετικό έγγραφο το οποίο θα αποστείλει στην Εγνατία Οδό ΑΕ μέσω του οποίου θα ζητά την ολική αναστολή των πλευρικών διοδίων στο Δερβένι. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαγκαδά, το έγγραφο θα κοινοποιηθεί και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium