Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/6/2023 10:30:52 Επισκέπτες Online: 417


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πρόσκληση από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
30-08-2021
Πρόσκληση από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

Μια νέα, αισιόδοξη, απίστευτη σχολική χρονιά ξεκινάει στα Manoloudi Language Schools!!

Ως γονείς η εκπαίδευση του παιδιού μας έχει τεράστια σημασία.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Μανωλούδη» σεβόμαστε τις ανάγκες σας και συμμεριζόμαστε την αγωνία σας για την μόρφωση των παιδιών σας!

Για το σκοπό αυτό τα Manoloudi Language Schools ανοίγουμε τις πόρτες μας σε γονείς και μαθητές την Τετάρτη 01 Σεπτέμβρη 2021 από τις 18:00 ως και τις 20:30 με σκοπό να μελετήσουμε από κοινού τα βήματά μας για την όμορφη και γεμάτη φρέσκες ιδέες σχολική χρονιά που ξεκινάει!!

Τα Manoloudi Language Schools σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τον τρόπο διδασκαλίας μας και το ποιοτικό και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε!

Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε μαζί μας τα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε στα μαθήματά μας με σκοπό την αβίαστη κατανόηση της ξένης γλώσσας!

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στα σχολεία μας και που είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με όλους τους κανόνες της σύγχρονης παιδαγωγικής και τις πιο υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας!

Σας περιμένουν και οι δασκάλες σας να γνωριστείτε, αλλά και να μιλήσετε για τα παγωτά που φάγατε και τις βουτιές που κάνατε!!

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο των σχολείων μας! Η περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους γίνεται με τη χρήση μάσκας!

Ότι και αν συμβαίνει εμείς στο Manoloudi Summer School θα απολαμβάνουμε τη διαδρομή, θα γελάμε, θα ονειρευόμαστε, θα σχεδιάζουμε και θα επανασχεδιάζουμε, θα φροντίζουμε το δικό μας ΜΑΖΙ... μόνο έτσι ανθίζει η αμοιβαία εμπιστοσύνη!!

 

Keep Smiling!! Keep Shining!!

Έναρξη Εγγραφών Τετάρτη 01/09/2021

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977007116

email: manoloudi1998@gmail.com

https://manoloudi.gr

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium