Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/12/2021 19:56:32


    Επισκέπτες Online: 708


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ενημέρωση για την εξέλιξη των Γυμνασίων Λαγκαδά από τον Σύλλλογο Γονέων 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
31-08-2021
Ενημέρωση για την εξέλιξη των Γυμνασίων Λαγκαδά από τον Σύλλλογο Γονέων 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
 

Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά ενημερώνει μέσω δημοσίευσης στο fb για την εξέλιξη της σημερινής σύσκεψης σχετικά με το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

μετά από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση και για το πλάνο αντιμετώπισης του προβλήματος που προκαλεί η ακαταλληλότητα των κτιρίων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά.

Στη συνάντηση στην οποία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της υγείας, ήταν παρόντες ο Δήμαρχος, οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και υπάλληλοι μηχανικοί, οι διευθύνσεις και εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων των δύο γυμνασίων.

Παρότι η συνάντηση διήρκεσε αρκετή ώρα, από την πρώτη στιγμή κατέστη απόλυτα σαφές ότι όλες οι λύσεις που προτείνονται αφορούν αποκλειστικά την πρωινή λειτουργία των σχολείων. Παρουσιάστηκαν οι προτάσεις των χώρων και των συνθηκών υπό των οποίων θα λειτουργήσουν το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος όπου παρουσιάστηκαν τα επιμέρους προβλήματα που προκύπτουν και ο τρόπος ορθής και άμεσης αντιμετώπισης αυτών.

Σχετικά με τα κτίρια, τους χώρους και τον τρόπο λειτουργία τους θα υπάρξουν σχετικές επίσημες ανακοινώσεις/ενημερώσεις από την πλευρά του Δήμου και των αρμόδιων φορέων. Ειδικά για την λειτουργία των σχολείων αύριο θα υπάρξει ιδιαίτερη ενημέρωση από τις διευθύνσεις των σχολείων.

Αντιλαμβανόμενοι την τρομερή αναστάτωση που προκλήθηκε, με αυτή την ανακοίνωση πρέπει να ενημερώσουμε ότι τα γυμνάσια θα λειτουργήσουν το πρωί. Δεν τέθηκε θέμα απογευματινής λειτουργίας. Δεν υπάρχει περίπτωση συστέγασης με δημοτικό σχολείο.

Ο Σύλλογος γονέων προσπαθεί να υπηρετήσει το σκοπό του που είναι το καλό των παιδιών μας. Δεδομένης της ιδιαίτερης κατάστασης που διαμορφώθηκε, προτεραιότητα έχει να προσανατολιστούμε προς την διαμόρφωση των συνθηκών που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή και άνετη εκπαίδευση των παιδιών μας και να (συν)εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλούμε εκ νέου όλους να επιδείξουν ψυχραιμία, υπομονή, κουράγιο και αισιοδοξία.

Με τιμή,

το Δ.Σ. του Συλλόγου
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium