Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/8/2022 13:15:30
    Επισκέπτες Online: 430


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εντυπωσιάστε την πρώτη μέρα στο σχολείο με ένα νέο παιδικό/εφηβικό κούρεμα
08-09-2021
Εντυπωσιάστε την πρώτη μέρα στο σχολείο με ένα νέο παιδικό/εφηβικό κούρεμα
 

Τα σχολεία ξεκινούν σε λίγες ημέρες και όλοι οι γονείς είναι στον ρυθμό της προετοιμασίας του παιδιού τους ώστε να είναι όλα όπως πρέπει να είναι για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Κάθε παιδί περιμένει την πρώτη μέρα στο σχολείο. Σε αυτή την επαφή με τους φίλους τους τα παιδιά θέλουν να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, βασικά θέλουν να δείξουν πόσο άλλαξαν και πόσο μεγάλωσαν στην διάρκεια του καλοκαιριού. Τα καινούργια ρούχα και παπούτσια σίγουρα θα ανεβάσουν την εμφάνιση, ο καλύτερος τρόπος όμως για να δώσετε στο παιδί σας έναν αέρα ανανέωσης και να αναβαθμίσετε το look του είναι ένα κούρεμα στο κομμωτήριο HAIR WORKSHOP στο κέντρο του Λαγκαδά.
Μοντέρνα παιδικά και εφηβικά κουρέματα για κάθε τύπο παιδιού. Κουρεύοντας αρκετά τα μαλλιά στο πλάι και αφήνοντας πιο μακρυά στο επάνω μέρος του κεφαλιού το παιδί σας θα είναι έτοιμο για την νέα σχολική χρονιά. Για να ολοκληρωθεί αυτό το ξεχωριστό και μοντέρνο χτένισμα μια γραμμή στο πλάι είναι το τελικό βήμα.

Στο κομμωτήριο HAIR WORKSHOP μπορούμε να αποδώσουμε πολλές διαφορετικές παραλλαγές από το αγαπημένο αυτό κούρεμα έτσι ώστε να βρείτε σίγουρα αυτό που ανταποκρίνεται στα γούστα και τις προτιμήσεις σας.

Καλέστε σήμερα και εξασφαλίστε ένα ραντεβού για κούρεμα στο κομμωτήριο HAIR WORKSHOP. Είναι σίγουρο ότι εδώ θα μπορέσετε να δώσετε στο παιδί σας το κούρεμα που επιθυμεί και την εμφάνιση που θα το κάνει να εντυπωσιάσει στην πρώτη μέρα του στο σχολείο.

Το HAIRWORKSHOP λειτουργεί καθημερινά με συνεχόμενο ωράριο 8.00 - 21.00 και Σάββατο 8.00 - 17.00. 

Hair Workshop

ΝΙΚΟΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΕΡΙΔΗΣ


Χρ. Σμύρνης 9, Λαγκαδάς

(όπισθεν alpha bank)

Τηλ. ραντεβού 23940 24951

Κιν. 6949 96 77 37 - 6984 039 798

Βρείτε τους και στο Facebook

Βρείτε τους και στο Instagram 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium