Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/8/2022 14:19:35
    Επισκέπτες Online: 394


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


RIAL DANCE: Τα νέα τμήματα της σχολής χορού
10-09-2021
RIAL DANCE: Τα νέα τμήματα της σχολής χορού
 

Η σχολή χορού Rial dance ξεκίνησε τις εγγραφές και σας παρουσιάζει τα νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος για παιδιά και ενηλίκους. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικό χορό-μπαλέτο, hip hop, λάτιν, ευρωπαϊκούς χορούς ή zumba και επικοινωνήστε με τη σχολή για να ενημερωθείτε για τις μέρες και ώρες λειτουργίας.

HipHop: Έκρηξη, δυναμικότητα, ομαδικότητα, διασκέδαση. Ελα να γνωρίσεις το χορό και την κουλτούρα του Hip Hop, δίπλα στην ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Κωνσταντίνα Πασχαλίδου. Πάρε μέρος σε ένα μάθημα γεμάτο σύγχρονη Pop\Hip-hop\Rap μουσική. Εκφράσου και δημιούργησε δίπλα σε φίλους ανακαλύπτοντας το προσωπικό σου στυλ. Λειτουργούν τμήματα παιδικό και εφηβικό.

Κλασικός Χορός - Μπαλέτο: Όσο και αν συνεχώς εξελίσσεται η τέχνη του χορού και αποκτά νέες μορφές και τάσεις, το κλασικό μπαλέτο διατηρεί το γόητρο, την αυστηρότητα στην τεχνική και την διαχρονικότητά του. Το είδος αυτό, δεν μπορεί παρά να αποτελέσει την καλύτερη εισαγωγή στην τέχνη του χορού, καθώς οι κανόνες του, προετοιμάζουν το σώμα και τον νου για οποιοδήποτε άλλο είδος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι καλό για ένα παιδί να το ξεκινα σε μικρή ηλικία. Δοκιμάζοντας κλασικό χορό, το παιδί έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης, που εκτός από το σώμα σμηλεύει το μυαλό και καλλιεργεί το πνεύμα. Κάθε του βήμα ένα μάθημα. Κάθε μάθημα ένα βήμα επιμονής στο δρόμο της αρμονίας και της χάρης. Της κομψότητας και της ομορφιάς. Ο χορός αυτός δεν γνωρίζει ηλικία και φύλο. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από ένα μάθημα μπαλέτου. Οι περισσότεροι τον επιλέγουν για τη βελτίωση της στάσης του σώματός τους ή την ορθή καλλιέργεια της από νεαρή ηλικία. Στην πορεία κερδίζουν πολλά περισσότερα από αυτό το μαγικό κόσμο. Λειτουργούν τμήματα baby (3,5+), παιδικά, προεφηβικά και αγωνιστικά! Καλώντας στην σχολή μπορείς να μάθεις το πρόγραμμα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή σου.

Zumba: Είναι πάρτυ; Είναι γυμναστική; Είναι και τα 2 μαζί. Είναι Zumba! Και επειδή η υγεία και η άθληση δεν αφορούν μόνο το καλοκαίρι, έλα κι εσύ να αθληθείς διασκεδάζοντας ή να διασκεδάσεις μέσω της άθλησης. Μετά από αυτή την μακρά περίοδο όλοι παρατηρούμε αλλαγές τόσο στο σώμα μας, όσο και στην ψυχολογία μας! Αν ψάχνετε έναν τρόπο εκτόνωσης, αλλά και ενδυνάμωσης και απώλειας λίπους η Zumba είναι το ιδανικό είδος για εσάς, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά!

Λάτιν κοινωνικό - Ευρωπαϊκά: Οι λάτιν χοροί (Rumba, Cha cha, Mambo, Rock n Roll, Tango, Salsa) λόγω της διαφορετικότητας του κάθε είδους, καλύπτουν κάθε διάθεση. Ένα βασικό χαρακτηριστικό των Λατινοαμερικάνικων χορών, είναι ο γρήγορος ρυθμός και η έντονη κίνηση, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη του σώματος του χορευτή. Με κύριο προνόμιο την αγάπη που μπορούν να μας καλλιεργήσουν για τον εαυτό μας και το σώμα μας, την αυτοπεποίθηση, την κοινωνικότητα και τη διασκέδαση, οι λάτιν χοροί μας δίνουν την ευκαιρία να εκφραζόμαστε μέσω του χορού και να μπορούμε χορεύοντας να περάσουμε ευχάριστα και δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο μας. Συνδυάζει την ένταση της αερόβιας γυμναστικής με την ηρεμία της ψυχής και του μυαλού που συνοδεύει κάθε μορφή τέχνης. Ανακαλύψτε την μαγεία του latin, με τον καλύτερο τρόπο.....χορεύοντας!

Σχολή Χoρού RiaL Dance
Λουτρών 8, Λαγκαδάς

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

23940 23883 | 6970 685 159

www.rialdance.gr
Facebook Rial Dance Official 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium