Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/2/2023 11:32:06

 Επισκέπτες Online: 531


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


RiaL Dance: Ξεκινούν τα προγράμματα Pilates και Zumba
05-11-2021
RiaL Dance: Ξεκινούν τα προγράμματα Pilates και Zumba

Η Σχολή Rial dance φέτος συμπληρώνει πέντε χρόνια λειτουργίας. Κύριος στόχος από την αρχή ήταν και παραμένει η πρωτοπορία και η προσφορά πολλών εναλλακτικών στον χορό αλλά και στην άθληση του σώματος, του νού και του πνεύματος ταυτόχρονα.

Με στόχο την εξέλιξη, ενταχθηκαν στα προγράμματα Fitness της σχολής, το “Studio Pilates”, με όργανα Reformer (κρεβάτια Pilates) αλλά και άλλα συνδυαστικά όργανα όπως το spine corrector (για σωστή στάση της σπονδυλικής στήλης), την combochair και exochair για μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο εύρος ασκήσεων, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και κατάλληλα εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Επίσης, μεγάλη βαρύτητα δίνουν στο να διδάσκουν την τεχνική του Pilates και να προωθούν την επικοινωνία με το σώμα σας εκ των έσω. Έτσι, σας προτείνουμε το Pilates γιατί μπορεί να εκπαιδεύει πολλά μέρη του σώματος, να το δυναμώνει με πολλούς και ποικίλους τρόπους και όλα αυτά με έναν μόνο εξοπλισμό. Ένα από τα θετικότερα στοιχεία του, είναι η ευελιξία και το μεγάλο εύρος των ασκήσεων, που μπορεί να γίνει και πιο εξειδικευμένο για να καλύψει τις  ποικίλες και διαφορετικές ανάγκες (τόνωση, ευλυγισία - ισορροπία, μυϊκή ενδυνάμωση, βελτίωση της στάσης του σώματος). Το Pilates απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας αλλά και σε διαφορετική κλίμακα προβλημάτων (μυοσκελετικά ή προβλήματα στη σπονδυλική στήλη).

Τo πρόγραμμα Zumba είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής χορού που περιλαμβάνει αερόβιες και χορευτικές κινήσεις στο ρυθμό της salsa, hip-hop, mambo, reggaeton, καθώς και άλλα μουσικά στιλ.

Ενα από τα μεγαλύτερα οφέλη της Zumba είναι ότι περιλαμβάνει την κίνηση ολόκληρου του σώματος. Αντί να επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος η Zumba χρησιμοποιεί ολόκληρο το σώμα και όλους τους μύες για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προπόνηση.

Επίσης η Zumba ενισχύει και τονώνει τους μύες χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Την στιγμή που θα το συνειδητοποιήσετε, θα την λατρέψετε! Σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή η Ζumba θα βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής σας πίεσης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όφελος, ειδικά για εκείνους που έχουν προβλήματα με την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Από την εμφάνιση της Zumba το 1990, πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά της στην καύση θερμίδων. Κατά μέσο όρο, ένα πρόγραμμα γυμναστικής Zumba μπορεί να κάψει περίπου 400 θερμίδες.

Η Zumba βελτιώνει τη διάθεση και κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους!

Τέλος αν οι αερόβιες ασκήσεις είναι συνήθως δύσκολες για εσάς, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε μαθήματα Zumba για να αισθανθείτε τα απίστευτα οφέλη της για την υγεία σας.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για ένα δωρεάν δοκιμαστικό καλώντας μας στο 2394 023 883.


Ενημερωθείτε και για τα άλλα είδη χορών 

και γυμναστικής πατώντας εδώ και εδώ


Σχολή Χoρού RiaL Dance
Λουτρών 8, Λαγκαδάς

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

23940 23883 | 6970 685 159
6974 763 826 | 6984 778 697

www.rialdance.gr
Facebook Rial Fitness Studios
Instagram rialfitnessstudios 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium