Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/2/2023 07:13:00

 Επισκέπτες Online: 460


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δοκιμάστε τα νέα αυγά ελευθέρας βοσκής από το Αγρόκτημα 816 (+Video)
12-11-2021
Δοκιμάστε τα νέα αυγά ελευθέρας βοσκής από το Αγρόκτημα 816 (+Video)

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν οι κότες είναι ελεύθερες κάνουν τα πιο νόστιμα αυγά. Τα αρώματα από το φρέσκο χορτάρι και τα βότανα περνούν μέσα στον οργανισμό τους και όλα γίνονται πεντανόστιμα.

Τα κοτόπουλά του Aγροκτήματος 816 εκτρέφονται στον ήλιο και τον καθαρό αέρα της εξοχής, ταϊσμένα μόνο με δημητριακούς καρπούς! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλή υγεία των πτηνών, οπότε δεν είναι απαραίτητη η όποια παρέμβαση ή προσθήκη άλλων ουσιών που θα αλλάξουν και θα επιβαρύνουν την ποιότητα των αυγών.

Δείτε το βίντεο πατώντας παρακάτω

Το Αγρόκτημα 816 λειτουργεί με το μεράκι και σχολαστική επιτήρηση του Κωνσταντίνου Μοσχίδη από τη Χρυσαυγή, ο οποίος εδώ και χρόνια απασχολείται στον τομέα των πουλερικών για την παραγωγή αυγών.


Η αγάπη του για να εξασφαλίσει υγιεινές τροφές γι’ αυτόν και τα παιδιά του, τον οδήγησαν να δημιουργήσει το Αγρόκτημα 816, όπου όλα λειτουργούν με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ποιοτικές τροφές.

Τα αυγά του Aγροκτήματος 816 θα τα βρείτε στα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα: ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Ρεκόρ, Ελληνικά Μάρκετ Λαγκαδά, Πρόοδος Μάρκετ, Κρεοπωλείο Κωνσταντινίδη, S/M Μπορδόλη και στο ALL IN. Στη ΧΡΥΣΑΥΓΗ S/M Δοδολέρης, στο ΚΑΒΑΛΑΡΙ Κρεοπωλείο Γκούλης και market Μοσχοπούλου, στα ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ S/M Ζιγκιρίδου, στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ S/M Σαράφης, στην ΑΣΣΗΡΟ express market και Πρόοδος Μάρκετ, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ S/M ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ και στη ΓΕΡΑΚΑΡΟΥ S/M ΠΑΥΛΙΔΗΣ.

Αν έχετε επιχείρηση και επιθυμείτε συνεργασία με τα αυγά ελευθέρας βοσκής του Αγροκτήματος 816, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κωνσταντίνο Μοσχίδη στο τηλ. 6983 847 145.Αγρόκτημα 816

Κωνσταντίνος Μοσχίδης

Τηλ. 6983 847 145

FB Αγρόκτημα 816

ΙG agroktima816 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium