Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/2/2023 07:41:54

 Επισκέπτες Online: 411


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γερμανική Γλώσσα - Το διαβατήριο στην εύρεση εργασία - ΚΞΓ & ΔΒΜ «Μανωλούδη»
15-11-2021
Γερμανική Γλώσσα - Το διαβατήριο στην εύρεση εργασία - ΚΞΓ & ΔΒΜ «Μανωλούδη»


Αυταπόδεικτα οι ξένες γλώσσες είναι ένας κρίκος της αλυσίδας που μας βοηθάει ώστε να ανοίγουν ευκολότερα μπροστά μας οι πόρτες, τόσο σε κοινωνικό αλλά και σε
 επαγγελματικό επίπεδο. Κάθε ξένη γλώσσα που μαθαίνουμε δίνει και μία πρόσβαση στη σκέψη και στον πολιτισμό μιας χώρας.

Στα Manoloudi Language Schools σε συζητήσεις με γονείς ακούμε συχνά την επιθυμία που έχουν να εφοδιάσουν τα παιδιά τους με παραπάνω από μια ξένη γλώσσα. Η σκέψη που έχουν για την επιλογή της δεύτερης ξένης γλώσσα είναι τα Γερμανικά. Η συζήτηση αυτή κλείνει πάντα με την φράση - στερεότυπο ‘’Τα γερμανικά είναι μεν η σημαντικότερη ξένη γλώσσα μετά τα αγγλικά, είναι όμως μια «σκληρή» γλώσσα’’. Στην πραγματικότητα αυτή η άποψη ΔΕΝ ισχύει.

Η Γερμανική γλώσσα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την ελληνική, τόσο στη δομή της γραμματικής και στην σύνταξη όσο και στον τρόπο σκέψης. Η γνώση της Αγγλικής γλώσσας βοηθάει εξαιρετικά στην εύκολη εκμάθηση της Γερμανικής. Τα Γερμανικά μπορούν να αποτελέσουν αφετηρία για την εύκολη και γρήγορη εκμάθηση πολλών γλωσσών όπως Ολλανδικά και Σουηδικά. Ρίχνοντας μια ματιά στο μέλλον, η Γερμανία είναι η χώρα που διαθέτει το πιο πρωτοποριακό σύστημα υποτροφιών, χρηματοδοτώντας προγράμματα σε πολλές χώρες και μια από αυτές είναι και η Ελλάδα. Το κόστος ζωής στην Γερμανία είναι χαμηλό, πράγμα που διευκολύνει την φοιτητική ζωή.

Στα σχολεία μας οργανώνουμε το μάθημα ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή, καθώς έχουμε δημιουργήσει ολιγομελή τμήματα για κάθε ηλικιακό επίπεδο. Στόχος μας είναι η κατάκτηση της Γερμανικής γλώσσας μέσα από μία μεθοδική και δημιουργική μαθησιακή διαδικασία που θα τους εμπνέει να μελετήσουν στο σπίτι με ευχάριστη διάθεση τα καθήκοντα που τους αναθέτει η καθηγήτριά τους. Κατά την διάρκεια του μαθήματος η καθηγήτρια απευθύνεται στα παιδιά στα γερμανικά. Χρησιμοποιώντας απλές και οικείες φράσεις της καθημερινότητας στα Γερμανικά, από τα πρώτα επίπεδα, τα παιδιά μεταπηδούν εύκολα στο επόμενο επίπεδο και η κατάκτηση του πτυχίου είναι μονόδρομος!

manoloudi_logo1.jpg

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977007116

email: manoloudi1998@gmail.com

https://manoloudi.gr

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium