Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:28:54Επισκέπτες Online: 407


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σ. Αναστασιάδης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Η άρνηση στα μέτρα είναι άρνηση της πραγματικότητας (+VIDEO)
18-11-2021
Σ. Αναστασιάδης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Η άρνηση στα μέτρα είναι άρνηση της πραγματικότητας (+VIDEO)

Ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης σε μία συζήτηση για την πανδημία, την πορεία των εμβολιασμών, την επέτειο του Πολυτεχνείου και το επίδομα θέρμανσης, με τον Στέφανο Διαμαντόπουλο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, εξέφρασε την άποψη πως η άρνηση στα μέτρα είναι άρνηση της πραγματικότητας.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Για τους ανεμβολίαστους στα σώματα ασφαλείας είπε:
«Οι ανεμβολίαστοι στα σώματα ασφαλείας είναι άνθρωποι που συμμετέχουν στη δική μας κοινωνία, έχουν τις δικές τους αντιλήψεις και αυτοί αποφασίζουν τι θα κάνουν. Είναι υποχρεωμένοι κάθε εβδομάδα να κάνουν τα rapid test, αλλά εκτιμώ ότι θα έπρεπε να είναι εμβολιασμένοι για δύο λόγους. Πρώτον για την δική τους προστασία επειδή έρχονται επαφή με πολύ κόσμο, και δεύτερον διότι αυτό θα είχε και έναν συμβολισμό. Θα έστελνε και ένα μήνυμα»

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού όπως έγινε στους υγειονομικούς ανέφερε:

«Σήμερα για παράδειγμα η ανάγκη αστυνόμευσης της Χώρας λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου είναι μεγάλη. Αντιλαμβάνεστε ότι αν ένα ποσοστό 30 - 40% έβγαινε σε αναστολή δεν θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες, το ίδιο ενδεχομένως να συνέβαινε και στον στρατό»

Για την στρατηγική της Κυβέρνησης αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας τόνισε:
«Η στρατηγική που ακολουθεί η Κυβέρνηση στη αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας , αποβλέπει πρωτίστως στην υγειονομική ασφάλεια, αλλά και στην ανάγκη να μην ξανακλείσει η οικονομία. Εστιάζει στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης, στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας με εκτεταμένους ελέγχους»

Για την πορεία των εμβολιασμών υπογράμμισε:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται σημαντική αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον προγραμματισμό ραντεβού για εμβολιασμό. Μόνο την τελευταία εβδομάδα έχουν κλειστεί περισσότερα από 200 χιλιάδες ραντεβού πρώτης δόσης»

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το επίδομα θέρμανσης είπε:
«Το επίδομα διευρύνεται φέτος τόσο ως προς το ύψος όσο και ως προς τον αριθμό των δικαιούχων, καθώς διευρύνονται τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Βέβαια ποτέ δεν θα είναι αρκετό μετά τις τελευταίες αυξήσεις στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο»

Για την επέτειο του Πολυτεχνείου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε: Το μήνυμα της ημέρας πρέπει να είναι η αντίσταση σε ότι προσβάλλει τη δημοκρατία και περιορίζει την ελευθερία μας. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium