Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/1/2022 06:10:05
    Επισκέπτες Online: 493


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δρυμός: Νέο ιατρείο για τον οδοντίατρο Θεόδωρο Σαρίδη (φωτο)
25-11-2021
Δρυμός: Νέο ιατρείο για τον οδοντίατρο Θεόδωρο Σαρίδη (φωτο)

Το νέο του ιατρείο μας παρουσιάζει οδοντίατρος από το Λαγκαδά Θεόδωρος Σαρίδης.

Συμπληρώνοντας ήδη 15 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στο Λαγκαδά, ο κ. Σαρίδης κατάλαβε πως είχαν «ωριμάσει» οι συνθήκες ώστε να δημιουργήσει ένα ακόμη ιατρείο, προκειμένου να εξυπηρετεί τους ασθενείς από τα χωριά της Μυγδονίας.

«Αντιλήφθηκα πως ήταν πολύς ο κόσμος που ερχόταν από τη Μυγδονία στο ιατρείο μου στο Λαγκαδά και σκέφτηκα αντί να έρχονται αυτοί σε μένα, να πάω εγώ σ’ αυτούς» αναφέρει ο κ. Σαρίδης που εδώ και σχεδόν ενάμισι χρόνο υποδέχεται τους ασθενείς του και στο νέο ιατρείο στο Δρυμό.

«Ανοιξα το ιατρείο στο Δρυμό στις αρχές της πανδημίας, την άνοιξη του 2020, και παρά τους περιορισμούς και τα συνεχή lockdown, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου» αναφέρει ο κ. Σαρίδης και τονίζει πως «με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός πως πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι από το Δρυμό έρχονται στο ιατρείο ζητώντας καθαρισμό δοντιών. Αυτό δεν σημαίνει πως ενδιαφέρονται μόνο για τη στοματική τους υγιεινή, αλλά πως στην ηλικία των 80-85 ετών έχουν τα δικά τους δόντια, αφού τα έχουν φροντίσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του».

Συζητώντας για το πώς μοιράζει το χρόνο του στα δύο ιατρεία ο κ. Σαρίδης αναφέρει πως «μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στα ιατρεία σε Λαγκαδά και Δρυμό πρωί και απόγευμα εναλλάξ. Είναι μία πολύ βολική λύση που εξυπηρετεί πολύ τους ασθενείς, χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις στο κλείσιμο ενός ραντεβού. Βολεύονται όλοι, ενώ υπάρχουν και ασθενείς που έρχονται από τον Λαγκαδά στο Δρυμό επειδή τους αρέσει περισσότερο ο νέος χώρος» αναφέρει σχετικά.
Οδοντιατρείο Smilessence

Dr. Σαρίδης Θεόδωρος

Χειρουργός Οδοντίατρος

 

1) Ματαπά 13, Λαγκαδάς

Τ. 23940 22692

2) Ελ. Βενιζέλου 10, Δρυμός (πλατεία Δρυμού)

Τ. 23940 33172
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium