Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/9/2022 23:04:27
    Επισκέπτες Online: 480


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Αγρόκτημα 816: Εκπτωση γνωριμίας στα αυγά ελευθέρας βοσκής
07-12-2021
Αγρόκτημα 816: Εκπτωση γνωριμίας στα αυγά ελευθέρας βοσκής
 

Σε παλαιότερο άρθρο μας σας παρουσιάσαμε τα πεντανόστιμα αυγά ελευθέρας βοσκής του Αγροκτήματος 816, που παράγει ο Λαγκαδιανός Κωνσταντίνος Μοσχίδης (διαβάστε εδώ).

Ο ίδιος ξεκίνησε πριν χρόνια τη διαδικασία αναζήτησης ποιοτικών τροφών για τα παιδιά του, ενώ πλέον απασχολείται επαγγελματικά με την εκτροφή πουλερικών για αυγοπαραγωγή και στόχος του είναι να προσφέρει ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.


Τα αυγά του Aγροκτήματος 816 παράγονται από κότες ελευθέρας βοσκής που βόσκουν ανέμελα στον καθαρό αέρα και τρέφονται με φρέσκο γρασίδι, καλαμπόκι και δημητριακούς καρπούς. Γι’ αυτό και ο κρόκος των αυγών αυτών έχει πιο σκούρο χρώμα (ελαφρώς πορτοκαλί) και περιέχει περισσότερα ωμεγα-3, θρεπτικά συστατικά καθώς και βιταμίνες από τα αυγά που ο κρόκος τους είναι ανοιχτόχρωμος (κίτρινος).Για να δοκιμάσουν όλοι τα αυγά ελευθέρας βοσκής του Αγροκτήματος 816, ο Κωνσταντίνος Μοσχίδης προσφέρει έκπτωση από 10% - 35% στα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα του Δήμου Λαγκαδά:

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Αλλαντικά Ρεκόρ, Ελληνικά Μάρκετ Λαγκαδά, Πρόοδος Μάρκετ, Αριστα Μαρκετ Αντωνιάδη, Κρεοπωλείο Κωνσταντινίδη, Σούπερ Μάρκετ Μαρίας Μπορδόλη, Μάρκετ Ολυμπίας Δανά και στο ALL IN. 

ΧΡΥΣΑΥΓΗ S/M Δοδολέρης
ΚΑΒΑΛΑΡΙ Κρεοπωλείο Γκούλης και market Μοσχοπούλου
ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ S/M Ζιγκιρίδου
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ S/M Σαράφης
ΑΣΣΗΡΟΣ Express market και Πρόοδος Μάρκετ
ΚΟΛΧΙΚΟ: S/M Ταχματζίδου Σοφία
ΗΡΑΚΛΕΙΟ S/M Αγγελίδου
ΓΕΡΑΚΑΡΟΥ S/M Παυλίδης
ΔΡΥΜΟΣ Market Μάρου Πασχαλίνας. Αν έχετε επιχείρηση και επιθυμείτε συνεργασία με τα αυγά ελευθέρας βοσκής του Αγροκτήματος 816, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κωνσταντίνο Μοσχίδη στο τηλ. 6983 847 145.Αγρόκτημα 816

Κωνσταντίνος Μοσχίδης

Τηλ. 6983 847 145

FB Αγρόκτημα 816

ΙG agroktima816 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium