Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/9/2022 10:21:27
    Επισκέπτες Online: 506


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ:  Διαγώνισμα από το σπίτι; Γίνεται!
14-12-2021
ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ: Διαγώνισμα από το σπίτι; Γίνεται!
 
Καθημερινά αρκετοί γονείς μας ενημερώνουν ότι το παιδί τους, λόγω ασθενείας, δεν μπορεί να παρευρεθεί δια ζώσης στο μάθημα.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί στις εγγραφές, ακόμα και εάν το παιδί δεν μπορεί να έρθει στο φροντιστήριο για μάθημα αυτό δεν θα αποτελέσει κανένα εμπόδιο. Καθένας μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης και μάλιστα από εφαρμογή με κρυπτογράφηση. 

Το παιδί όχι μόνο ακούει και συμμετέχει στην παράδοση του μαθήματος αλλά εξετάζεται ακόμη και στην ορθογραφία που είχε για το σπίτι μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας των σχολείων μας. Ακούραστος φύλακας καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος είναι φυσικά η καθηγήτριά τους. Ο μαθητής ΔΕΝ νιώθει αποκομμένος από την τάξη καθώς μπορεί να ακούσει και να συνομιλήσει με τους συμμαθητές του και όχι δεν τους βλέπει γιατί η κάμερα είναι στραμμένη στην καθηγήτρια! 


Παροτρύνουμε τα παιδιά να μην παρεκκλίνουν από τους στόχους τους ακόμα και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε τελευταία. Ακόμα και από το σπίτι ελέγχουμε την επίδοση των μαθητών μας κρατώντας ενήμερους και τους γονείς.

Η περίοδος των διαγωνισμάτων έχει ήδη ξεκινήσει! Ήρθε η ώρα της επανάληψης! 

Ήρθε η ώρα να δούμε τί θυμόμαστε καλά και τί λιγότερο καλά! Διδάσκουμε στα παιδιά να αντιμετωπίζουν το διαγώνισμα όχι σαν τιμωρία, αλλά σαν ευκαιρία για να μελετήσουν ξανά ότι μάθαμε από την αρχή της χρονιάς και να διαβάσουν ξανά πράγματα που ίσως έχουν ξεχάσει.
Η
 επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως!

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium