Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/2/2023 21:44:37

 Επισκέπτες Online: 556


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 του Δήμου Λαγκαδά
16-12-2021
Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 του Δήμου Λαγκαδά
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με στόχο έναν δήμο αναπτυξιακό και βιώσιμο, εγκρίθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Λαγκαδά για το 2022.

Το πρόγραμμα συνολικού ύψους 4.248.442,55 ευρώ περιλαμβάνει 36 νέα έργα και μελέτες, καθώς και 35 συνεχιζόμενα, τα 22 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τα 13 από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης σχολιάζοντας το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 έκανε λόγο για ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του οράματος της διοίκησης του δήμου για έναν Λαγκαδά με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες, φιλικό προς τον δημότη, που σέβεται παράλληλα το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Πρόκειται για το δεύτερο Τεχνικό Πρόγραμμα της παρούσας διοίκησης που καταρτίζεται εν μέσω των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Ταχματζίδης εξήρε την σκληρή δουλειά του προσωπικού του γραφείου προγραμματισμού που παρά τις αντιξοότητες προχώρησαν στην κατάρτιση ενός ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου Τεχνικού Προγράμματος, ιεραρχώντας και αξιολογώντας τις ανάγκες όλων των δημοτικών ενοτήτων του Λαγκαδά, αλλά και τα αιτήματα που έχουν υποβάλλει οι τοπικές κοινότητες.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 επικεντρώνεται όπως είναι λογικό στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ περιλαμβάνει πληθώρα έργων βελτίωσης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου του δήμου, έργα μελέτης και κατασκευής αποχετευτικού δικτύου σε δημοτικές ενότητες, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων, περιβαλλοντικές παρεμβάσεις και πολλά άλλα ακόμα μικροέργα.

«Η διοίκηση μας δεν λειτουργεί με βάση τον εντυπωσιασμό, αλλά τον ρεαλισμό. Ποτέ δεν ήταν στις προθέσεις μας να εξαγγείλουμε έργα που είναι δύσκολο να γίνουν μόνο και μόνο για να φανούμε αρεστοί. Μιλάμε για έργα και μελέτες που θα πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά πάντα σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυνατότητες του δήμου και θα δώσουν την απαραίτητη αναπτυξιακή προοπτική στον δήμο μας, καθώς βγαίνει σιγά σιγά από την τροχοπέδη που αναπάντεχα επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού», επισήμανε ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium