Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/3/2024 11:54:05Επισκέπτες Online: 421


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


H πορεία της πανδημίας στους 14 δήμους της Θεσσαλονίκης
21-12-2021
H πορεία της πανδημίας στους 14 δήμους της Θεσσαλονίκης
 

Οριακά πάνω από τα 7.000 τα ενεργά κρούσματα στον νομό, σημαντική μείωση στις νοσηλείες - Αναλυτικά τα στοιχεία για τους 14 δήμους.

Οριακά πάνω από τα 7.000 είναι τα ενεργά κρούσματα αυτή την εβδομάδα και στους 14 δήμους της Θεσσαλονίκης, ενώ σημαντική είναι η μείωση των νοσηλευομένων από τον νομό, καθώς περιορίστηκαν κατά 100 σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά τα ενεργά κρούσματα και οι νοσηλείες στους 14 δήμους της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, έχουν ως εξής:

Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Σημαντικότατη βελτίω-ση των δεικτών της πανδημίας στην περιοχή. Ο συγκεκριμένος δήμος στο τέταρτο κύμα της πανδημίας έτσι κι αλλιώς δεν είδε μεγάλο αριθμό ενεργών κρουσμάτων και νοσηλειών. Αυτή την εβδομάδα η κατάσταση βελτιώθηκε περαιτέρω. Τα ενεργά κρούσματα είναι 35 (από 62 την προηγούμενη εβδομάδα) και οι νοσηλείες περιορίστηκαν στις τέσσερις από οχτώ την προηγούμενη εβδομάδα.

Βόλβης: Σημαντική βελτίωση στην περιοχή, που αυτή την εβδομάδα μετράει 47 ενεργά κρούσματα, αριθμό εξαιρετικά μειωμένο από τα 69 της προηγούμενης εβδομάδας. Οι νοσηλείες μειώθηκαν στις τέσσερις από πέντε.

Δέλτα: Βελτιώθηκε η κατάσταση στην περιοχή αναφορικά με τα ενεργά κρούσματα, καθώς μειώθηκαν μέσα σε επτά μέρες κατά 55. Τα ενεργά κρούσματα αυτή την εβδομάδα είναι 306 (από 361 την προηγούμενη εβδομάδα. Οι νοσηλείες παρέμειναν σταθερές στις 25.

Θερμαϊκού: Περαιτέρω μείωση των ενεργών κρουσμάτων στην περιοχή. Πλέον είναι 405 (από 420 την προηγούμενη εβδομάδα). Οι νοσηλείες είναι 28 (από 30 την προηγούμενη εβδομάδα).

Θέρμης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση στην περιοχή, με τα ενεργά κρούσματα αυτή την εβδομάδα να ανέρχονται σε 291 (από 269 την προηγούμενη εβδομάδα). Επίσης αυξήθηκαν και οι νοσηλείες στις 32 (από 26).

Θεσσαλονίκης: Ακόμη ένα βήμα στην κατεύθυνση της βελτίωσης των δεικτών της πανδημίας έκανε ο κεντρικός δήμος. Αυτή την εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν στα 4.835 (από 5.149 την προηγούμενη εβδομάδα). Ακόμη σημαντικότερη είναι η μείωση των νοσηλειών, που περιορίστηκαν στις 545 (από 629 την προηγούμενη εβδομάδα).

Καλαμαριάς: Μικρή αύξηση των ενεργών κρουσμάτων στην περιοχή, που είδε τις προηγούμενες εβδομάδες να βελτιώνονται πολύ σημαντικά οι δείκτες της πανδημίας. Αυτή την εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν κατά περίπου 20, στα 103 (από 84 την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ οι νοσηλείες είναι πλέον δέκα (από εννέα).

Κορδελιού – Ευόσμου: Σημαντικότατη η μείωση των ενεργών κρουσμάτων στην περιοχή αυτή την εβδομάδα. Τα ενεργά κρούσματα περιορίστηκαν στα 84 (από 136 την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ οι νοσηλείες παρέμειναν σταθερές στις εννέα.

Λαγκαδά: Βελτιώθηκε η κατάσταση στην περιοχή. Τα ενεργά κρούσματα είναι 320 (από 342 την προηγούμενη εβδομάδα). Σημαντική είναι η μείωση στις νοσηλείες, που περιορίστηκαν στις 38 (από 45).

Νεάπολης – Συκεών: Σημαντικότατη βελτίωση των δεικτών της πανδημίας στην περιοχή, που αριθμεί πλέον 60 ενεργά κρούσματα (από 99 την προηγούμενη εβδομάδα). Οι νοσηλείες περιορίστηκαν στις οχτώ (από 12 την προηγούμενη εβδομάδα).

Παύλου Μελά: Σημαντική η βελτίωση στα ενεργά κρούσματα της περιοχής. Είναι πλέον 81 (από 119 την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ οι νοσηλείες είναι εννέα (από οχτώ).

Πυλαίας - Χορτιάτη: Συνεχής είναι η βελτίωση της εικόνας της πανδημίας στην περιοχή. Τα ενεργά κρούσματα είναι 221 (από 255), ενώ οι νοσηλείες είναι 22 (από 20).

Χαλκηδόνος: Εξαιρετικά βελτιωμένη αυτή την εβδομάδα η πορεία των ενεργών κρουσμάτων στην περιοχή. Πλέον τα ενεργά κρούσματα είναι 162 (από 260 την προηγούμενη εβδομάδα). Τις τελευταίες δυο εβδομάδες μάλιστα ο συγκεκριμένος δήμος ρίχνει ανά επταήμερο εκατό εκατό τα κρούσματα... Οι νοσηλείες είναι 24 (από 25).

Ωραιοκάστρου: Ακόμη καλύτερη η κατάσταση αυτή την εβδομάδα στην περιοχή. Τα ενεργά κρούσματα είναι 118 (από 131 την προηγούμενη εβδομάδα) και οι νοσηλείες περιορίστηκαν στις επτά (από 11).


www.voria.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium