Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/2/2023 07:46:29

 Επισκέπτες Online: 432


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε άλλες χώρες - ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"
14-01-2022
Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε άλλες χώρες - ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"
 

Christmas Around the World
Μέχρι και τις τελευταίες μέρες του έτους 2021, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές μας δεν σταμάτησαν να μας κάνουν υπερήφανους!

Οι μαθητές της Proficiency Class επέλεξα να υλοποιήσουμε το project με θέμα: "Christmas Around the Globe" - Χριστούγεννα στην Υφήλιο". Σκοπός του πρότζεκτ είναι να παρουσιάσουν στους μικρότερους μαθητές μας τον παραδοσιακό εορτασμό των Χριστουγέννων σε άλλες χώρες στον κόσμο. Ακούραστη βοηθός τους καθηγήτριά μας κυρία Στέλλα! Οι πληροφορίες ήταν φυσικά διατυπωμένες στα αγγλικά.

Ο κόπος τους ήταν μεγάλος καθώς ο καθένας ανέλαβε και μια ήπειρο, συνέλεξαν πληροφορίες και εικόνες και ο Χρήστος επιμελήθηκε το video... γι' αυτό και εμείς αποφασίσαμε να τους τιμήσουμε παρουσιάζοντας αυτό το βίντεο σε όλα τα τμήματα των σχολείων μας τις δύο τελευταίες μέρες πριν το κλείσιμο των σχολείων. Θυμάστε σαφώς τα πολλά γλυκάκια, τον Aγιο Βασίλη και τα χαμόγελα των παιδιών σας κατά την παραλαβή τους από το σχολείο εκείνες τις μέρες. Δεν σας είχε περάσει όμως από το νου ότι όσο ήμασταν μέσα στις τάξεις δεν έλειψε ένας ευχάριστος εκπαιδευτικός χαρακτήρας! 

Αξίζει να παρακολουθήστε το video που ετοίμασαν μόνοι τους οι μαθητές της Proficiency class:


Κάθε μαθητής διάβαζε πληροφορίες για μία χώρα. Για τις περισσότερες χώρες τα επιφωνήματα και τα σχόλια έπεφταν βροχή μέσα στην τάξη. Στο τέλος της παρουσίασης όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι με τις νέες πληροφορίες που έμαθαν αλλά και με το πόσα πράματα θα μπορούν να εκφράσουν και οι ίδιοι σε λίγα χρόνια μόλις ολοκληρώσουν και την τελευταία τάξη αγγλικών.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που εργάστηκαν πολλές ώρες για να φτιάξουν αυτό το
project!
Τους ευχαριστούμε που μας ώθησαν να δώσουμε εκπαιδευτικό χαρακτήρα ακόμα και εκείνες τις μέρες - καθώς το δικό μας μυαλό ήταν στα γλυκά, στα χριστουγεννιάτικα γράμματα και στα
song challenges! Ευχαριστούμε την Έφη Μ., την Ελευθερία Τ., την Αθανασία Κ. και τον Χρήστο Λ. για τον προσωπικό χρόνο που αφιέρωσαν για αυτό το project!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους εσάς τους γονείς που ενθαρρύνετε τα παιδιά σας στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Η ικανοποίηση στα μάτια τους, μετά από κάθε project μας στα αγγλικά, είναι απερίγραπτη!
Ανυπομονούμε για τις ιδέες που θα υλοποιήσουμε το νέο έτος!

 

 

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school 

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium