Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/9/2023 06:58:24


 Επισκέπτες Online: 398


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού σε Λητή, Δρυμό, Μελισσοχώρι
17-01-2022
Εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού σε Λητή, Δρυμό, Μελισσοχώρι
 

Εντείνονται οι προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη θωράκιση των πολιτών έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του Covid-19. Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού με υγειονομικό προσωπικό της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα βρίσκεται την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, στη Λητή, στο Δρυμό και στο Μελισσοχώρι και οι πολίτες θα μπορούν να εμβολιαστούν χωρίς ραντεβού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμού, η κινητή μονάδα θα εγκατασταθεί στα εξής σημεία:

Στην Κοινότητα Λητής από τις 08.00 ως τις 10.00.

Στο Ιατρείο της Κοινότητας Δρυμού από τις 10.30 ως τις 12.00.

Στην Κοινότητα Μελισσοχωρίου από τις 12.30 ως τις 14.30.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού και το προσωπικό της 3ης Υ.ΠΕ. Θα μπορούν να προσέλθουν στα σημεία, όπου θα είναι εγκατεστημένη η Μονάδα και να εμβολιαστούν. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

«Ενισχύουμε τις προσπάθειες για την προστασία των δημοτών μας από τον Covid-19. Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη οι κάτοικοι της Λητής, του Δρυμού και του Μελισσοχωρίου θα μπορούν να εμβολιαστούν χωρίς ραντεβού από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού που θα βρίσκεται στον τόπο τους», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Ευχαριστούμε την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και τον ΕΟΔΥ, συνεργαζόμαστε και ενισχύσουμε την ασπίδα προστασίας των πολιτών έναντι του Covid-19. Οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα έχουν την δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο χωρίς ραντεβού και χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Τους καλούμε να προσέλθουν στα σημεία όπου θα βρίσκεται η Μονάδα και να θωρακιστούν από τον Covid-19», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium