Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/3/2023 14:56:47

 Επισκέπτες Online: 588


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν τελειώνει ποτέ - Our Christmas Memories - ΚΞΓ & ΔΒΜ «Μανωλούδη»
17-01-2022
Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν τελειώνει ποτέ - Our Christmas Memories - ΚΞΓ & ΔΒΜ «Μανωλούδη»

 

Ανοίξαμε, σας υποδεχτήκαμε και ήδη η πρώτη εβδομάδα μαθημάτων του νέου έτους μόλις έφτασε στο τέλος της. Η πρώτη ερώτηση που κάνει κάθε αξιοπρεπής καθηγήτρια στους μαθητές είναι “Τί δώρο σας έφερε ο Αγιος Βασίλης;” Στο άκουσμα του Αγίου όλα τα παιδιά θυμήθηκαν τον δικό μας Αγιο Βασίλη!

Ξέρετε φυσικά ότι ο Αγιος Βασίλης μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου! Εμείς τους ζητήσαμε να απευθύνετε στα παιδιά στα αγγλικά και στα γερμανικά, τις γλώσσες δηλαδή που διδάσκονται στο φροντιστήριό μας. Ο Santa Claus μας ανέλαβε για κάποια λεπτά και καθήκοντα καθηγητή! Ότι έχουμε καλά παιδιά το ξέρει... του αποδείξαμε επιπλέον ότι είναι και καλοί μαθητές!Ένας αξιοπρεπής Αγιος Βασίλης όμως δεν αντέχει να κάνει μάθημα για πολλή ώρα!!!

Κουράζεται εύκολα και γουργουρίζει η κοιλίτσα του! Μοίρασε γλυκάκια στους μαθητές μας - εντάξει τώρα... φάγαμε και εμείς οι καθηγήτριες μερικά σοκοφρετάκια! Έκανε μαζί τους projects, έπαιξε Christmas games και φυσικά έλαβε αυτοπροσώπως τα γράμματα των παιδιών!

Video με την επίσκεψη Αγίου Βασιλείου στα σχολεία μας

Ο Αγιος μας εντυπωσιάστηκε με την επίδοση των παιδιών στον διαγωνισμό χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όχι μόνο επειδή τα παιδιά έβρισκαν όλα τα τραγούδια αλλά και λόγω της τρομερής αγγλικής προφοράς τους. Ο διαγωνισμός τραγουδιών και τα έπαθλά του, έμπνευση της κυρίας Μαριλένας μας που σας υποδέχεται τα απογεύματα στο γραφείο του φροντιστηρίου, έφερε τα πάνω κάτω σε όλο το κτήριο. Ο Αγιος Βασίλης έβαζε την εισαγωγή ενός αμερικάνικου ή αγγλικού τραγουδιού και στην συνέχεια το σταματούσε. Όποιος μαθητής έβρισκε πρώτος το τραγούδι, τραβούσε μια κάρτα επάθλου. Η κάρτα μπορούσε είτε να αφαιρέσει από τον μαθητή 2 λέξεις από την 1η ορθογραφία της νέας χρονιάς είτε να τον σώσει από μία ολόκληρη ορθογραφία σε ημέρα της επιλογής του! Μην ανησυχείτε, το πρόγραμμα μαθημάτων μας περιλαμβάνει πολλές επαναλήψεις, ώστε να δίνουμε αφορμές στα παιδιά να αναπληρώνουν τα κενά τους!Σε ευχαριστούμε Αγιε Βασίλη για την χαρά που έδωσες στους μικρούς μας μαθητές εκείνες τις μέρες με την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου!

Ευχαριστούμε τους μαθητές μας από το σχολείο μας στα Λαγυνά που αποδέχτηκαν την πρόσκληση, ήρθαν και ομόρφυναν ακόμα περισσότερο τους χώρους μας.Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία, το χριστουγεννιάτικό μας party να είναι ακόμα μεγαλύτερο και να έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε και να χορεύουμε όλοι μαζί, γονείς, παιδιά και μαθητές.

 

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium