Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/10/2022 22:07:25
    Επισκέπτες Online: 669


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ολοι μαζί για την αποκατάσταση του Δημήτρη από το Βασιλούδι
29-01-2022
Ολοι μαζί για την αποκατάσταση του Δημήτρη από το Βασιλούδι
 

Με σύνθημα «Όλοι μαζί για την αποκατάσταση του Δημήτρη», βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ενα μεγάλο κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Ο Δημήτρης Πιπερίδης, ο 27 ετών νεαρός από το Βασιλούδι Λαγκαδά, στα μόλις 22 του χρόνια ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η ζωή του σώθηκε από θαύμα, καθώς έπειτα από την τρίμηνη παραμονή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κωματώδη κατάσταση, έδειξε σημάδια βελτίωσης. Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε στην οικογένεια του Δημήτρη, αλλά ο Γολγοθάς τους μόλις ξεκινούσε.

Όταν ο Δημήτρης άνοιξε τα μάτια του, ήταν πλέον τετραπληγικός, παρουσίαζε μειωμένη αντίληψη και δεν μπορούσε να τραφεί χωρίς γαστροστομία. Παρά την συνεχόμενη τετραετή νοσηλεία του σε κλινική και κέντρο Αποκατάστασης ο νεαρός μαχητής παραμένει καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι, έχοντας βαριά κλινική εικόνα. Ο Δημήτρης πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εντατικό πρόγραμμα κατ οίκον θεραπειών το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπείες και λογοθεραπείες σε καθημερινή βάση, ώστε να ανακτήσει ξανά τις χαμένες του ικανότητες κίνησης, λήψης τροφής και ομιλίας. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι το 2013 ο πατέρας του Δημήτρη υπέστη επίσης σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια. Η μητέρα του Δημήτρη έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην εικοσιτετράωρη φροντίδα του υιού και του συζύγου της και αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις απαιτούμενες ανάγκες.
Το συνολικό ποσό του ετήσιου προγράμματος αποκατάστασης του Δημήτρη, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων των ορθοπεδικών εξαρτημάτων που προμηθεύτηκαν και παραμένουν ανεξόφλητα, ανέρχεται στα 38.100 ευρώ και είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί χωρίς την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είχαν συγκεντρωθεί 7.546,42€ με τον στόχο να μοιάζει εφικτό για την οικογένεια Πιπερίδη, αφού οι δωρεές αυξάνονται καθημερινά. 

Ας σταθούμε δίπλα στον καθημερινό αγώνα του Δημήτρη έτσι ώστε να κατακτήσει μια φυσιολογική ζωή! Μια μικρή μας κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε δείτε περισσότερα (ΕΔΩ). 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium