Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 10:11:25Επισκέπτες Online: 647


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σάββας Αναστασιάδης: Να φύγει ο φόβος από τα γήπεδα
08-02-2022
Σάββας Αναστασιάδης: Να φύγει ο φόβος από τα γήπεδα

Συνέντευξη στον FLASH Radio 99,4
Δείτε την συνέντευξη πατώντας παρακάτω

«Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τις ευθύνες που τους αναλογούν ώστε να σταματήσει η οπαδική βία και να δούμε οικογένειες με παιδιά να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς να υπάρχει ο φόβος αν θα φύγεις ζωντανός», τονίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

Σε συνέντευξή του στον FLASH Radio 99,4 FM και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στα ταχύτατα αντανακλαστικά που έδειξε η κυβέρνηση μετά τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κινήθηκε άμεσα και σε μικρό χρονικό διάστημα προχώρησε σε συλλήψεις. Με την ίδια ταχύτητα κινήθηκε και η κυβέρνηση που εξήγγειλε σειρά μέτρων όπως η αυστηροποίηση του πλαισίου λειτουργίας των λεσχών φιλάθλων και των ευθυνών των ΠΑΕ, εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων στα γήπεδα και αλλαγές στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι – κυβέρνηση, αρχές προστασίας του πολίτη, ΠΑΕ και πρόεδροι-για να αντιμετωπιστεί το θέμα αυτό που δεν τιμά κανέναν μας. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έχουν τις δικές τους ευθύνες για να σταματήσει το κακό. Είναι ευθύνη της αστυνομίας και των προέδρων να αποτρέψουν αυτά τα στοιχεία που βρίσκουν τρόπο να παρεισφρήσουν ανάμεσα στους γνήσιους φιλάθλους για να εκφράσουν τα εγκληματικά τους αισθήματα».

Σε ερώτηση για τη δημοσκοπική άνοδο του ΚΙΝΑΛ ο κ. Αναστασιάδης απάντησε: «Δεν με προβληματίζει καθόλου, καθώς η άνοδος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι πολύ μικρός ο χρόνος ώστε να διπλασιάσει ένα κόμμα τα ποσοστά με την αλλαγή ενός προσώπου στην ηγεσία. Και μέχρι σήμερα δεν μας έδωσε στοιχεία ικανότητας ο κ. Ανδρουλάκης. Σε κρίσιμες στιγμές που κλήθηκε να πάρει απόφαση, όπως στην πρόταση μομφής προσπάθησε να πάρει ίσες αποστάσεις». Στις ερχόμενες εκλογές, τις οποίες και ο ίδιος τοποθετεί στο τέλος της τετραετίας, όπως τονίζει επανειλημμένα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Αναστασιάδης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση: «Πρέπει με την πολιτική μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας. Η Ελλάδα από το δεύτερο τρίμηνο του 2019 μέχρι σήμερα αναδεικνύεται σε πρωταθλήτρια των επενδύσεων. Αυτό σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, παραγωγή πλούτου, μείωση ανεργίας, καλύτερες μέρες για την κοινωνία».

Όσο για το κύμα ακρίβειας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε: «Η κυβέρνηση δεν μένει αδρανής. Παίρνει μέτρα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία και στέκεται δίπλα στην κοινωνία, τα νοικοκυριά, τους αγρότες και κάθε επαγγελματικό κλάδο όχι με λόγια αλλά με πράξεις».


  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium