Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/2/2023 22:00:45

 Επισκέπτες Online: 584


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Καινοτόμοι τρόποι διδασκαλίας στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Μανωλούδη"
14-02-2022
Καινοτόμοι τρόποι διδασκαλίας στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Μανωλούδη"

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι γονείς μας ζητούν να τους προτείνουμε αγγλικά ή αμερικάνικα βιβλία καθώς και ταινίες, ώστε τα παιδιά τους να εξασκούνται ευχάριστα στην αγγλική γλώσσα. Αν και είναι μια παραδοσιακή και συνάμα ευχάριστη διαδικασία για όλη την οικογένεια η εξοικείωση των παιδιών με την τεχνολογία απαιτεί πιο δραστικά εργαλεία!

Το πρωτοποριακό Talking Pen - Το στυλό που μιλάει είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, εξαιρετικά φιλικό στη χρήση του, αφού ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι ένας εκπαιδευτικός συνοδός που μας στηρίζει κατά 4 πρώτα χρόνια εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας με το οποίο μας οπλίζει ο Εκδοτικός Οίκος Super Course Publishing και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζεται εύκολα με χρήση καλωδίου USB.Με το Talking Pen οι ιστορίες ζωντανεύουν και η ανάγνωση γίνεται παιχνίδι. Για να ξεκινήσει την ανάγνωση, ο μαθητής θα πρέπει να ακουμπήσει το Talking Pen στο ειδικό εικονίδιο που βρίσκεται στο εξώφυλλο του βιβλίου, ώστε να αναγνωρίσει ποιο από τα πολλά βιβλία που έχει αποθηκευμένα στην μνήμη του, επιθυμεί να διαβάσει ο κάτοχός του. 

"Hello! Lets play!" είναι οι πρώτες λέξεις που ακούνε τα παιδιά από το εντυπωσιακό κόκκινο στυλό τους και τα ματάκια τους λάμπουν από λαχτάρα! Κάθε άσκηση, κείμενο, τραγούδι που μπορεί να διαβάσει το αγαπημένο μας στυλό, έχει το ειδικό εικονίδιο. Ο μαθητής μπορεί να ακούσει και να επαναλάβει όσες φορές θέλει τις λέξεις που πατάει με το στυλό του. 

Όλο το βιβλίο ζωντανεύει! Τα ηχητικά εφέ που ακούγονται μαζί με τις προτάσεις, ενθαρρύνουν τα παιδιά για εξερεύνηση ακόμη και σε επόμενα κεφάλαια που δεν έχουν διδαχθεί ακόμα από την καθηγήτριά τους στο μάθημα.

Τα παιδιά ακούνε τις εικονογραφημένες ιστορίες από τον αγαπημένο τους Super Junior, οποιαδήποτε ώρα επιθυμούν. Καθώς ο μαθητής επαναλαμβάνει ότι ακούει, αναπτύσσει την προφορική του ικανότητα.

Είναι ο δάσκαλος που βρίσκεται όλη μέρα στο σπίτι του μαθητή ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τις ατελείωτες ώρες καραντίνας που ενδεχομένως να βρίσκεται κάποιο παιδάκι. 

Είναι το εργαλείο που βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν την ακουστική και προφορική τους ικανότητα, δεξιότητες αλληλένδετες που δεν λείπουν από καμία εξέταση πτυχίου.ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium