Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/2/2023 07:27:09

 Επισκέπτες Online: 392


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Νέο ιατρείο άνοιξε στο Λαγκαδά (φωτο)
24-02-2022
Νέο ιατρείο άνοιξε στο Λαγκαδά (φωτο)

Τη λειτουργία του ξεκίνησε ένα νέο ιατρείο στην περιοχή μας.

Πρόκειται για το ιατρείο του κ. Μωυσή Μωυσίδη, Χειρουργού που ειδικεύτηκε στο King’s College Hospital London και στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.


Οι υπηρεσίες που παρέχει το ιατρείο είναι:

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται επισκέψεις κατόπιν ραντεβού για συμβουλευτική σχετικά με χειρουργικές παθήσεις, συνταγογράφηση φαρμάκων και παραπεμπτικών εξετάσεων, εξέταση ασθενών, παρακολούθηση και εκτελούνται μικροεπεμβάσεις.

Επεμβάσεις και Τομείς Ειδίκευσης:

Χειρουργική κηλών κοιλιακού τοιχώματος, βουβωνοκήλη, ομφαλοκήλη, μετεγχειρητική κοίλη, κοιλιοκήλη.

Χειρουργική χοληφόρων- χολολιθίαση, λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.

Χειρουργική ενδοκρινών αδένων, θυρεοειδεκτομή, παραθυρεοειδεκτομή.

Παθήσεις περιπρωκτικής περιοχής, αιμορροϊδοπάθεια, ραγάδα δακτυλίου, περιεδρικό συρίγγιο.

Χειρουργική και παθήσεις λεπτού και παχέος εντέρου.

Επείγουσα χειρουργική, λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή, χολοκυστίτιδα, εκκολπωματίτιδα, ειλεός, διάνοιξη αποστημάτων.

Παθήσεις του δέρματος και του υποδορίου, κύστη κόκκυγος, σμηγματογόνος κύστη.

Μικροεπεμβάσεις, αφαίρεση δερματικών βλαβών (σπίλων, κύστεων, λιπωμάτων)

Ελάχιστα επεμβατική και λαπαροσκοπική χειρουργική.


Βιογραφικό Ιατρού
Ο Μωυσίδης Μωυσής είναι ιδιώτης χειρουργός. Συνεργάζεται με την κλινική Κυανούς Σταυρός από το 2020, εστιάζοντας την δραστηριότητά του στην ελάχιστα επεμβατική και λαπαροσκοπική χειρουργική. Από τον Ιανουάριο του 2022 διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στην πόλη του Λαγκαδά.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από τον Αγιο Βασίλειο. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του με διάκριση και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2012. Το 2013 υπηρέτησε ως Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αμοργού, στις Κυκλάδες. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στη γενική χειρουργική στη Δ’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Το 2015 επέλεξε να συνεχίσει την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ειδικεύτηκε στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής του Kings College Hospital στο Λονδίνο και στο τμήμα παχέος εντέρου και πρωκτού, στα νοσοκομεία Kings College Hospital και St Marks του Λονδίνου. Το 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την ειδίκευση του στην Α’ Πανεπιστημιακή  Προπαιδευτική Χειρουργική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2020 ως ο υποψήφιος με τον υψηλότερο βαθμό. Συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΑΧΕΠΑ ως το καλοκαίρι του 2021 ως Χειρουργός και μέλος της Χειρουργικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής και Αντιμετώπισης Τραύματος (BLSALSATLSCardiac Surgery ALSDSTCBSS και CCr ISP course) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC), του βρετανικού Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών (RCS) και της Διεθνούς Εταιρίας Χειρουργικής Τραύματος (IATSIC). Είναι μέλος, μεταξύ άλλων, της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Παχέος Εντέρου και Πρωκτού (ESCP), από την οποία έχει λάβει εκπαιδευτική υποτροφία και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (EAES).

Έχει δημοσιεύσει πρωτότυπες εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει παραστεί ως ομιλητής ή σύνεδρος σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή Χειρουργικά Συνέδρια. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου έλαβε υποτροφία ακαδημαϊκής επίδοσης. Από το 2021 είναι υποψήφιος διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (PhD candidate). Μωυσής Γ. Μωυσίδης

Χειρουργός

Μ. Αλεξάνδρου 11 (3ος ορ), Λαγκαδάς

(άνωθεν Eurobank)

Τηλ. 2394 302 192 Κιν. 6936 071 666

Email: mo.moysidis@gmail.com

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium