Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 09:01:17Επισκέπτες Online: 504


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Τα ΚΞΓ "Μανωλούδη" φόρεσαν τα αποκριάτικά τους
14-03-2022
Τα ΚΞΓ "Μανωλούδη" φόρεσαν τα αποκριάτικά τους

Από την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και για μια εβδομάδα οι μικροί φίλοι μας συμμετείχαν σε πολλές εξελικτικές εκπαιδευτικές αποκριάτικες εμπειρίες.

Θέλουμε να διδάξουμε στα παιδιά να μην φοβούνται να εκφραστούν και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, όπως άλλωστε υπογραμμίζεται και στην Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου «Η εκπαίδευση πρέπει να κατευθύνεται στην πλήρη ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας και στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών». Η εφευρετικότητα και η χαρά ενισχύει την συγκέντρωση του παιδιού κατά την λήψη και απομνημόνευση νέων πληροφοριών.

Ζητήσαμε από τα παιδιά να έρχονται στο φροντιστήριο με ένα αποκριάτικο καπέλο ή με ένα ζευγάρι αστεία γυαλιά ή ακόμα και με μία περούκα. Μουσικές και χοροί, μάσκες, μεταμφιέσεις και ποικίλες κατασκευές ήταν οι δραστηριότητες που διεξήγαμε αυτές τις μέρες ώστε τα παιδιά να διασκεδάσουν άλλη μια φορά μαθαίνοντας. Οι δραστηριότητες αυτές ήταν φυσικά κατάλληλα διαμορφωμένες αναλόγως ηλικίας και επιπέδου της κάθε τάξης. 

Οι πιο ευνοημένοι ήταν φυσικά οι πιο απαιτητικοί και λιλιπούτειοι μαθητές μας. Μ εκείνους φέραμε μεγάλη αναστάτωση στο φροντιστήριο. Ο χορός και οι αθλητικές προκλήσεις που τους θέσαμε να φέρουν εις πέρας τους γέμισαν με χαμόγελα και εμάς με ικανοποίηση.

Χορέψαμε και τραγουδήσαμε Γιάνκα, τα παπάκια, παίξαμε μπαλονοσκυταλοδρομίες. Τους δίναμε οδηγίες, τους επευφημούσαμε και τους προτρέπαμε να ξαναπροσπαθήσουν
χρησιμοποιώντας αγγλικές εκφράσεις. Σήμερα βλέπουμε πώς όλα όσα άκουσαν έμειναν χαραγμένα στην μνήμη τους.

Ας κάνουμε όμως και μία ιδιαίτερη αναφορά και τους πρεσβύτερους μαθητές μας της Proficiency Class που έφτασαν στο φροντιστήριό τόσο ταιριαστά μεταμφιεσμένοι! Λίνα, Αθανασία, Χρήστο, Ελευθερία, Έφη και Αθανασία μας ξαφνιάσατε απίστευτα ευχάριστα!!!! 


Σκοπός μας είναι οι μαθητές μας από μικρή ηλικία να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα, ώστε να γίνουν όσο πιο σύντομα, ευχάριστα και αβίαστα γι αυτούς γίνεται πτυχιούχοι ενός Proficiency Certificate!

 

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school


  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium