Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/11/2022 11:30:05

 Επισκέπτες Online: 516


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Λαγκαδά
23-03-2022
Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Λαγκαδά

Η ιστορική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 θα εορτασθεί και φέτος με κάθε επισημότητα στον Δήμο Λαγκαδά, με την διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με τη φροντίδα του Δήμου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού προβλέπεται:

Γενικός Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., των Οργανισμών, Τραπεζών και ιδιωτικών καταστημάτων, των κατοικιών και των κεντρικών οδών, από ώρα 08.00’ της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., των Οργανισμών, Τραπεζών, κεντρικών οδών και πλατειών, των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Το πρόγραμμα εορτασμού καθορίζεται ως εξής:

Πέμπτη 24η Μαρτίου 2022

Ομιλίες σχετικές με το ιστορικό γεγονός και τη σημασία της γιορτής στα Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου από τους δασκάλους και τους καθηγητές και λοιπές εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμά τους. Οι ώρες θα καθοριστούν από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ.Μ., σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, όπως αυτές ισχύουν σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας.

Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Κοινότητα Λαγκαδά

07:30 π.μ.: Χαρμόσυνες Κωδωνοκρουσίες των Εκκλησιών της πόλης του Λαγκαδά.
09:00 π.μ. - 09:45 π. μ.: Προσέλευση επισήμων.

10:15 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος. Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον εκπαιδευτικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μητσόπουλο Παναγιώτη.
11:15 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Ηρώου Πεσόντων της πόλης.

Σειρά Κατάθεσης στεφάνων:
Εκπρόσωπος Ελληνικού Κοινοβουλίου
Δήμαρχος Λαγκαδά
Εκπρόσωπος Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Διοικητής ή Εκπρόσωπος Γ΄ Σώματος Στρατού
Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά
Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαγκαδά
Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Τραυματιών και Έφεδρων Αξιωματικών
Εκπρόσωπος Μακεδονομάχων

Εκπρόσωπος των Πολιτιστικών και Αθλητικών Φορέων της πόλης
Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Λαγκαδά

Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Λαγκαδά

Ε.Κ. Λαγκαδά

1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά

2ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά

3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά

Τήρηση ενός λεπτού σιγής - Εθνικός Ύμνος - Πέρας τελετής
Ώρα: 12:15 μ.μ.: Έναρξη παρέλασης της μαθητικής νεολαίας όλων των Σχολείων της πόλης του Λαγκαδά, καθώς και των αντιπροσωπευτικών τμημάτων από τα Σχολεία των Κοινοτήτων, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Λαγκαδά και Τμημάτων Στρατού στον καθορισμένο χώρο παρελάσεων.

Σειρά Παρελάσεως: 1) 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Λαγκαδά 2) Αντιπροσωπευτικά Τμήματα των Σχολείων των Δ.Ε. που θα συμμετάσχουν στην Παρέλαση στην πόλη του Λαγκαδά της 25ης Μαρτίου: α) της Δ.Ε. Λαγκαδά: 1. Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 2. Δημοτικό Σχολείο Καβαλαρίου, 3. Λύκειο, 3ο Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο Κολχικού, 4. Λύκειο, 4ο Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών, 5. Δημοτικό Σχολείο Περιβολακίου, 6. Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής, β) της Δ.Ε. Ασσήρου: 1. Γυμνάσιο Ασσήρου, 2. Λύκειο Ασσήρου, γ) της Δ.Ε. Βερτίσκου: 1. Δημοτικό Σχολείο Όσσας, δ) της Δ.Ε. Καλινδοίων: 1. Γυμνάσιο Ζαγκλιβερίου, 2. Λύκειο Ζαγκλιβερίου, ε) της Δ.Ε. Κορώνειας: 1. Λύκειο Λαγκαδικίων, στ) της Δ.Ε. Λαχανά: 1. Γυμνάσιο Ξυλόπολης, ζ) της Δ.Ε. Σοχού: Λύκειο Σοχού, 3) 1ο, 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, 4) ΓΕΛ Λαγκαδά, 5) ΕΠΑ.Λ. Λαγκαδά 6) Ι.Ε.Κ. Λαγκαδά, 7) Σ.Δ.Ε. Λαγκαδά 8) Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι, 9) Τιμητικό Aγημα Στρατού.

Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου κ. Αμπάρκιολης Δημοσθένης.
Για το πρόγραμμα σε όλες τις δημοτικές ενότητες και κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά πατήστε
εδώ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium