Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/4/2024 17:46:23

Επισκέπτες Online: 556


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Απάντηση προέδρου Κοινότητας Λαγυνών στις καταγγελίες των συμβούλων
29-03-2022
Απάντηση προέδρου Κοινότητας Λαγυνών στις καταγγελίες των συμβούλων
 

Με μία ανάρτησή του η οποία έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής 25 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση-καταπέλτη των πέντε τοπικών συμβούλων Λαγυνών εναντίον του και με βαρύτατες κατηγορίες για τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαγυνών, Διονύσης Φλωρινούδης, ενημερώνει για συνάντηση στο δημαρχείο την περασμένη Τετάρτη και εγκαλεί τους πέντε τοπικούς συμβούλους για την απουσία τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:   

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαρτίου, συνάντηση του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη με εκπροσώπους φορέων της Κοινότητας Λαγυνών.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Φλωρινούδης Διονύσιος καθώς επίσης και το μέλος του συμβουλίου κ. Τράκας Αντώνιος, εκπρόσωποι του διοικητικών συμβουλίων του Εθνικού Λαγυνών σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο και ακαδημίες, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου και εκπρόσωποι των διοικητικών συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων Γυμνασίου, Λυκείου, Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Λαγυνών, ενώ παρόντες ήταν οι Ιερείς του χωριού, η Αντιδήμαρχος Ελισσάβετ Κοτσώνη και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ Κωνσταντίνος Μπίκας.

Ο Δήμαρχος επισήμανε τα όσα πραγματοποιήθηκαν από την παρούσα διοίκηση στην Κοινότητα Λαγυνών, ενώ επισήμανε προς όλους πως η πόρτα του γραφείου του είναι ανοιχτή σε όλους για κατάθεση προτάσεων και ιδεών προς υλοποίηση.

Παράλληλα, από πλευράς του κ. Ταχματζίδη ξεκαθαρίστηκε πως πρόθεση της διοίκησης είναι η υλοποίηση έργων όπως η αποκατάσταση φθορών σε γήπεδα, στην πλατεία των Λαγυνών, αλλά και επισκευές σε σημεία του οδικού δικτύου.

Ακόμα ο Δήμαρχος Λαγκαδά άφησε να εννοηθεί ότι δε θα μείνει πίσω κανένα από τα έργα πνοής που σχεδιάζονται για τα Λαγυνά, όπως η σύνδεση με το δίκτυο Φυσικού Αερίου, η σχολική στέγη και το αποχετευτικό δίκτυο.

Παρά τις σαφείς διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Δήμου, υφίστανται ακόμα ορισμένοι που κινούμενοι στα όρια της εμμονής προτιμούν τον αρνητισμό μπροστά στην προοπτική που ανοίγεται για τα Λαγυνά.
Ζητούν υλοποίηση λίστας έργων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει δρομολογηθεί προς υλοποίηση μέσα από σχέδιο και μελέτη. 
Καλούν τη δημοτική αρχή και τον πρόεδρο της Κοινότητας να δείξουν ενδιαφέρον για τα Λαγυνά, τη στιγμή που οι ίδιοι:
- απαξιούν οποιαδήποτε συζήτηση η συνεννόηση με τον ίδιο τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο
- αρκούνται σε μεγαλοστομίες και στείρα αντιπολίτευση
Μικροπολιτικά συμφέροντα και μηχανορραφίες δεν χωρούν σε όσους έχουν όραμα για την ανάπτυξη του τόπου τους.
Πάνω από όλους και από όλα είναι το σπίτι μας, τα Λαγυνά!

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium