Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/3/2023 20:11:35

 Επισκέπτες Online: 536


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΟΛΒΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΕ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ
30-07-2011
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΟΛΒΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΕ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης στη συνεδρίαση της 21ης Ιουλίου που έλαβε χώρα στο Σταυρό, έλαβε ομόφωνη απόφαση κατά της κατάργησης του υποκαταστήματος του Ο.Τ.Ε. στην Ασπροβάλτα.


Η κατάργηση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος θα δημιουργήσει προβλήματα σε ολόκληρη την περιοχή όσον αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες. Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα και τη συμμετοχή του Δήμου Βόλβης σε κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιούν Δήμοι μαζί με την Π.Α.Σ.Ε. – Ο.Τ.Ε. υπό την αιγίδα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στις 28 Ιουλίου 2011 κα ώρα 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο.Τ.Ε. ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ


Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης κατά την συνεδρίασή του στις 21 Ιουλίου του έτους 2011, με την αριθ. 491-2011 ομόφωνη απόφασή του, τάχθηκε κατά της κατάργησης του Εμπορικού καταστήματος του Ο.Τ.Ε. της Ασπροβάλτας, για τους παρακάτω λόγους:

Το εν λόγω εμπορικό κατάστημα, αποτελεί ενδιάμεσος σταθμός του ΟΤΕ μεταξύ των όμορων Νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Καβάλας, Δράμας.

Αποτελεί σταθμό εξυπηρέτησης πολιτών σε ακτίνα 70 χιλιομέτρων. Πέραν των υπηρεσιών τηλεφωνίας, παρέχει εξυπηρέτηση τόσο στους εν ενεργεία υπαλλήλους όσο και στους συνταξιούχους του ταμείου ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΑΠ ΟΤΕ με θεωρήσεις ιατρικών εξετάσεων – Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Η περιοχή του Δήμου Βόλβης, λόγω της θέσης της και λόγω της αυξανόμενης τουριστικής κίνησης, είναι κόμβος ανάπτυξης.

Η κατάργηση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος θα αποδυναμώσει – υποβαθμίσει την Επαρχία, θα επιβαρύνει οικονομικά τους πολίτες της περιοχής μας και παράλληλα θα συμβάλει στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της κίνησης της πόλης για την διεκπεραίωση των σχετικών υποθέσεών τους.

Το Εμπορικό κατάστημα του Ο.Τ.Ε. Ασπροβάλτας όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί και να λειτουργεί, αλλά επιβάλλεται και η αναβάθμιση αυτού, λόγω της θέσεώς του και της συνεχόμενης υπέρμετρης αύξησης του πληθυσμού τόσο των μονίμων κατοίκων της περιοχής, όσο και των τουριστών, οι οποίοι κατά τους θερινούς μήνες, ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο κ. Γαλαμάτη Δημήτριο, να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Δήμου Βόλβης, σε κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιούν Δήμοι μαζί με την Π.Α.Σ.Ε. – Ο.Τ.Ε. υπό την αιγίδα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στις 28 Ιουλίου 2011 κα ώρα 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το παρόν ψήφισμα να ανακοινωθεί - μεταδοθεί ευρέως από τα Μ.Μ.Ε. να κοινοποιηθεί στην Διοίκηση του Ο.Τ.Ε. καθώς επίσης και στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium