Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2023 07:42:36 Επισκέπτες Online: 495


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συμμετοχή της εικαστικού Λίας Στεργίου σε έκθεση
18-04-2022
Συμμετοχή της εικαστικού Λίας Στεργίου σε έκθεση


Σε ομαδική έκθεση καλλιτεχνών συμμετέχει η η Λαγκαδιανή αρχιτέκτονας - εικαστικός Στεργίου Ευαγγελία, στην έκθεση - μπαζάρ έργων τέχνης μικρών διαστάσεων στη Μ
yro Gallery στη Θεσ/νικη.

Την έκθεση SKG Bazaart διοργανώνει η ARTgrID σε συνεργασία με τους εικαστικούς επιμελητές Πάρη Καπράλο και Γιώργο Μοσχοβίτη.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου κατά τις ώρες 17:00 - 21:00.

Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, κέντρο Θεσσαλονίκης)

Ώρες / Μέρες: Μ. Τρίτη, Μ. Πέμπτη 17:00 - 21:00.
Μ. Παρασκευή (θα ανακοινωθεί προσεχώς - επικοινωνήστε με τη γκαλερί πριν επισκεφτείτε),
Μ. Σάββατο: 11:00 - 14:00.

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα:

H Λία Στεργίου ζει κι εργάζεται στο Λαγκάδα.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Α.Π.Θ. και κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου - σκίτσου από τον αρχιτέκτονα - σκηνογράφο Α. Βέττα και μαθήματα ζωγραφικής από τον αρχιτέκτονα - ζωγράφο Γ. Λαζόγκα.

Από το 1999 ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα. Από το 2003 υπηρετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Επαγγελματικό Λύκειο Λαγκαδά, όπου διδάσκει ελεύθερο - γραμμικό και αρχιτεκτονικό κυρίως σχέδιο.

Συνεργάζεται επίσης με τον Πολιτιστικό - Αθλητικό Σύλλογο Λαγκαδά, παραδίδοντας μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά τα 3 τελευταία χρόνια.

Εδώ και 15 χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και το χειροποίητο κόσμημα, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια την κέρδισε και η τέχνη της κεραμικής. Πειραματίζεται με πολλές τεχνικές, όπως ακουαρέλα, λάδια, ακρυλικά, μεικτές τεχνικές. Δουλεύει κυρίως σε αφαιρετικό ύφος με ακρυλικά χρώματα και ενσωματώνει στα έργα της διάφορα τυχαία ευρήματα δίνοντάς τους συμβολική σημασία.

Έχει οργανώσει μια ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Λαγκαδά και έχει συμμετάσχει σε τρεις ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής της Λέσχης Τέχνης Βορείου Ελλάδος σε Θεσ/νικη και Αθήνα (CHILI ART GALLERY), καθώς και σε αρκετές εκθέσεις χειροποίητου κοσμήματος στη Θεσ/νίκη.

Ε-mail: lia_stergiou@hotmail.com / FB: Lia Stergiou
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium