Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/4/2024 20:25:43

Επισκέπτες Online: 573


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δήλωση Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη για το μποϊκοτάζ της αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση για τα Λουτρά Λαγκαδά
19-04-2022
Δήλωση Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη για το μποϊκοτάζ της αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση για τα Λουτρά Λαγκαδά


Με απογοήτευση και πικρία διαπιστώσαμε σήμερα το συντονισμένο μποϊκοτάζ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης μπροστά σε μια συζήτηση που αφορούσε το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου Λαγκαδά, που δεν είναι άλλο από τους όρους παραχώρησης.

Αυτοί που κόπτονται από την αρχή της θητείας της παρούσας διοίκησης σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με τα Λουτρά Λαγκαδά και την αξιοποίησή τους, αυτοί που έριχναν (κροκοδείλια όπως φάνηκε) δάκρυα για τις Ιαματικές μας πηγές, ανακάλυψαν φαιδρότατες δικαιολογίες προκειμένου να μη δώσουν το παρών στη συνεδρίαση, η οποία και αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Από την πρώτη μέρα που η παράταξή μας ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, έδειξε ότι υποστηρίζει την άσκηση υπεύθυνης και γόνιμης αντιπολίτευσης.

Άλλωστε ουκ ολίγες φορές έχω καλέσει τους αρχηγούς των παρατάξεων στο γραφείο μου ώστε να τους ενημερώσω προσωπικά για φλέγοντα ζητήματα του Δήμου.

Ωστόσο μερικοί αντιλαμβάνονται την αντιπολίτευση αλλιώς και αντί για γόνιμο διάλογο, κοιτούν με ποιον τρόπο θα κάνουν εντύπωση, ενώ παράλληλα αγαπούν να ασκούν το αγαπημένο τους χόμπι, τον λαϊκισμό, με μακροσκελείς και αστοιχείωτες ανακοινώσεις στο Facebook, θεωρώντας πως... τα likes είναι ψήφοι.

Αλλά οι δημότες του Δήμου Λαγκαδά, βλέπουν και κρίνουν καθημερινά όλους μας για το τι πράττουμε και το τι λέμε.

Όπως είδαν και το 2017 ότι η νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κυρία Νίκη Ανδρεάδου και μέλη της παράταξής της είχαν ψηφίσει την τότε οικονομοτεχνική μελέτη που περιέγραψε την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των Ιαματικών Λουτρών σε ιδιώτη μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού.

Όπως είδαν και ποιοι έφεραν όλα τα περασμένα έτη σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης (γιατί άραγε;) το κορυφαίο συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου.

Αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι φοβούνται το πολιτικό κόστος ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και προτιμούν να ξεγλιστρήσουν από δημοτικά συμβούλια όπου ενδεχομένως θα εκτεθούν με όσα ειπωθούν, παρά να δείξουν υπεύθυνη στάση και να δώσουν το παρών.

Την ώρα που άλλες Λουτροπόλεις της χώρας αναζητούν συντονισμένα και με σύμπνοια ιδιώτη επενδυτή για τις εγκαταστάσεις τους, η αντιπολίτευση στον Δήμο Λαγκαδά θεωρεί πως το καλύτερο για την περιοχή μας είναι να βάλουμε φρένο σε μια επένδυση 8,5 εκατ. Ευρώ

Μια επένδυση που θα φέρει πάνω από 300 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων το 70% θα είναι δημότες του Δήμου Λαγκαδά, μετά από αίτημα της διοίκησής μας.

Μια επένδυση που θα φέρει έσοδα στον Δήμο.

Μια επένδυση που θα φέρει έσοδα στους επιχειρηματίες του Δήμου.

Μια επένδυση που θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.

Οι εποχές που ζούμε απαιτούν πολιτικές που θα δώσουν ελπίδα και μέλλον στους δημότες του Δήμου Λαγκαδά και όχι καιροσκόπους λαϊκιστές.

Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε η ανάπτυξη να έρθει στον Δήμο μας, παρά τα πολιτικά παιχνίδια ορισμένων. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium