Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/4/2023 10:46:31

 Επισκέπτες Online: 837


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συγκίνησε η Παρασκευή Σαλαβγιά στην εκδήλωση «Η Αναπηρία και οι Όψεις της»
21-04-2022
Συγκίνησε η Παρασκευή Σαλαβγιά στην εκδήλωση «Η Αναπηρία και οι Όψεις της»

«Οι ατέλειές σου, όπλο για να αντιμετωπίσεις έναν κόσμο γεμάτο τέλειους»

Μια συγκινητική και ταυτόχρονα διδακτική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παρασκευή Σαλαβγιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου 2022 από τον Δήμο Λαγκαδά στην Αίθουσα Κιβωτός Σωτηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.

Η Παρασκευή, γνωστή για τη μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να νικήσει την «αόρατη» όπως λέει η ίδια αναπηρία με την οποία γεννήθηκε, αποτελεί σήμερα ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου που αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση και προσπάθεια, όλα είναι δυνατά.

Στη γεμάτη αίθουσα, η Παρασκευή Σαλαβγιά, πλαισιωμένη από την πρόεδρο του ΣΕΓΕ Λίνα Τσαλταμπάση, τον υπεύθυνο του PAOK Action Τάσο Παπαδόπουλο, τον εκπαιδευτικό Ζαχαρία Σπανό, τον γιατρό Πασχάλη Πρίζιο και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, ανέλυσε το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης «Η αναπηρία και οι όψεις της».

Μεταξύ άλλων αναλύθηκαν όλες οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα Άτομο με Αναπηρία τη σημερινή εποχή, πόσο μάλλον όταν αυτή η αναπηρία δεν είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, αναφέρθηκε στην ισχυρή θέληση της Παρασκευής Σαλαβγιά να πετύχει τους στόχους της, ενώ επισήμανε το γεγονός ότι πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα ακόμα προκειμένου τα ΑμεΑ στη χώρα μας να απολαμβάνουν την ισοτιμία με τους υπόλοιπους πολίτες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Μήττας, μέλη της Διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Ηλιάννα Σαλαβγιά και ο Ραφαήλ Τσατμάς Σομπατζής.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium