Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/5/2022 16:31:03
    Επισκέπτες Online: 448


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


4ος Ποδηλατικός Γύρος Λαγυνών «Αριστείδης Μπακρατσάς» Κυριακή 08 Μαΐου 2022
05-05-2022
4ος Ποδηλατικός Γύρος Λαγυνών «Αριστείδης Μπακρατσάς» Κυριακή 08 Μαΐου 2022

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών σε συνεργασία με την Κοινότητα Λαγυνών, τον Εθνικό Λαγυνών (Ποδόσφαιρο), τον Εθνικό Λαγυνών (Μπάσκετ) και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών, την Κυριακή 08 Μαΐου διοργανώνει τον 4ος Ποδηλατικό Γύρο Λαγυνών «Αριστείδης Μπακρατσάς» αφιερωμένο στην μνήμη του ταμία του συλλόγου Αριστείδη Μπακρατσά.

Ο Αριστείδης Μπακρατσάς υπήρξε για 4 χρόνια ταμίας του συλλόγου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του ήταν πάντοτε υπόδειγμα για εμάς. Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία ήταν πάντα εθελοντής στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να δώσει το όνομα του στον ποδηλατικό γύρο Λαγυνών.

Ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Λαγυνών θα έχει δύο διαδρομές.

1 Διαδρομή 1.800 μέτρα – Ώρα εκκίνησης 11.45 – Αυλή Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών

2 Διαδρομή 4.200 μέτρα – Ώρα εκκίνησης 11.45 – Αυλή Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτεί μόνο την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής. Για τους ανήλικους η αίτηση θα συμπληρώνονται από τον γονέα τους. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email του συλλόγου politistikoslagina@gmail.com έως το Σάββατο 07 Μαΐου. Αιτήσεις μπορούν να γίνονται και το πρωί της Κυριακής στο χώρο της εκκίνησης από τις 10.30 έως τις 11.30. Με την αίτηση συμμετοχής οι ποδηλάτες παίρνουν έναν αριθμό συμμετοχής βάση του οποίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, στο τέλος της εκδήλωσης ενός ποδηλάτου, το οποίο είναι προσφορά της εταιρεία του κ. Παντελή Γουνιώτη.

Στο χώρο της εκδήλωσης δηλαδή στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών ο Πανελλήνιος Αυτοκινητιστικός Σύλλογος Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει έκθεση αυτοκινήτων Αντίκα.

Μετά το τέλος της ποδηλατοδρομίας θα γίνει διαγωνισμός Πέναλτι και διαγωνισμός ελευθέρων βολών.


Παρακάτω θα βρείτε τις αιτήσεις συμμετοχής

4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Word

4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ PDF1η Διαδρομή

2η Διαδρομή


 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατάσταση υγείας (οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως   προκύψουν).
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν τον αγώνα στην γραμματεία (για τους ανηλίκους θα υπογράφει ο γονέας ή κηδεμόνας).

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Σε συνεργασία με την Τροχαία θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς.

Οχήματα της διοργάνωσης θα προπορεύονται και θα έπονται των γκρούπ των ποδηλατών & πεζοπόρων και εθελοντές θα βρίσκονται καθόλη τη διαδρομή για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αθλητών.

Κατά τη διάρκεια όλης της διοργάνωσης θα υπάρχει διαθέσιμος γιατρός.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium