Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 13:54:00Επισκέπτες Online: 570


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαγκαδά για την περίοδο 2022-2023 (video)
09-05-2022
Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαγκαδά για την περίοδο 2022-2023 (video)

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι γονείς ενδιαφέρονται να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους μέσω Δήμου με καταβολή τροφείων για το σχολικό έτος 2022 - 2023 μπορούν να απευθύνονται στην Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά από την Τρίτη 10 Μαΐου έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Δείτε το βίντεο που έκανε το Lagadas.net
για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαγκαδά

Σας γνωστοποιούμε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι δεσμευτική και ότι δεχόμαστε αιτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς αναμένουμε την Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Πρόγραμμα ΕΣΠΑ), όπως και του «Προγράμματος Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας», όπου απευθύνεται σε μητέρες που ανήκουν στο δημόσιο τομέα.

Επομένως, οι μητέρες μπορούν να είναι σε αναμονή της Πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α., για να δουν τι προβλέπεται σχετικά με το καθεστώς εργασίας και τα οικονομικά κριτήρια, να υποβάλλουν την αίτηση τους μέσω ΕΣΠΑ και σε περίπτωση απόρριψής τους θα έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους μέσω Δήμου και μετά το πέρας της 31ης Μαΐου, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Επίσης, η Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αφορά όχι μόνο στους Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου μας με δραστηριότητες όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, κοσμήματος, πηλού, γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ, παιδαγωγικό παιχνίδι, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλίο κ.ά.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή στους Παιδικούς Σταθμούς είναι τα παρακάτω:

α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

β) Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

γ) Βεβαίωση γιατρού ότι το παιδί έχει κάνει όλα τα απαιτούμενα για την ηλικία του εμβόλια και ότι βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.

δ) Φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων παιδιού.

ε) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τρέχοντος έτους.

στ) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο.

ζ) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης παιδιάτρου, όπου βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και ότι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια για την ηλικία του, καθώς και φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων του παιδιού, τόσο για τις εγγραφές μέσω Δήμου σε Παιδικούς Σταθμούς, όσο και για τις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά και στο τηλέφωνο 23940 20843 (εσωτ. 7).
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium