Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/6/2022 21:19:03
    Επισκέπτες Online: 472


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Οι δυσκολίες μιας πρωταθλήτριας πάλης από το Κολχικό
26-05-2022
Οι δυσκολίες μιας πρωταθλήτριας πάλης από το Κολχικό
 

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνεργασία της με την ΕΛΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης) εκφράζει μέσω ανάρτησης της η χρυσή ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια πάλης Ελένη Παπαδοπούλου από το Κολχικό.

Αφορμή της ανάρτησης αυτής στάθηκαν τα επεισόδια που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Κιλκίς, όταν αθλητές με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πηλίδη, ύψωσαν πανό και ζήτησαν την παραίτηση του πρώην προέδρου και νυν συμβούλου της ΕΛΟΠ, Κώστα Θάνου.

Διαβάστε την ανάρτηση της:

Μετά τις διαμαρτυρίες των αθλητών της πάλης θεωρώ χρέος μου να πληροφορήσω τον κόσμο και την δική μου ιστορία.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό beach wrestling, στον τελικό τραυματίστηκα στον ώμο παρ’ όλα αυτά συνέχισα ενώ ήμουν πίσω στο σκορ το ανέτρεψα και κατέκτησα το χρυσό.

Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός με αποτέλεσμα να κάνω χειρουργείο τον Νοέμβριο.

Ενημέρωσα την Ομοσπονδία για την πορεία του τραυματισμού και έστειλα τις ιατρικές γνωματεύσεις - εξετάσεις.

Ο σύλλογος μου ζήτησε οικονομική βοήθεια για την επέμβαση μου, από την ΕΛΟΠ έχουν περάσει επτά μήνες καμία απάντηση. Πλήρης αδιαφορία.

Επίσης στο παγκόσμιο νεανίδων 2021 που έγινε στην Ούφα της Ρωσίας και κατατάχθηκα 8η η ΕΛΟΠ με έστειλε χωρίς προπονητή, χωρίς συνοδό χωρίς κάποιο άλλο συν αθλητή, κόντεψα να χαθώ(τότε ήμουν 19 χρονών).

Ευτυχώς στο αεροδρόμιο βρήκα μια Ελληνοπόντια που μιλούσε ρωσικά και με προσανατόλισε έτσι ώστε να πάω στο σωστό κτήριο και στη σωστή έξοδο.

Στους αγώνες δεν είχα προπονητή. Η ψυχική ταλαιπωρία και το γεγονός ότι ήμουν μόνη, μου στέρησε τη δυνατότητα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ευτυχώς αγωνιζόμουν πρωί και δεν είχε φύγει η ομάδα της ελευθέρας. Με κοουτσάρισε ο Ιακωβίδης Θέμης τον οποίο ευχαριστώ πολύ.

Το μεσημέρι έφυγαν έτσι και αν προχωρούσα για μετάλλιο θα ήμουν ΜΟΝΗ.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΛΙΔΗ

Παπαδοπούλου Ελένη

Φοιτήτρια τμήματος οικονομικών επιστημών ΑΠΘ

Χρυσή Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια

3 φορές χρυσή βαλκανιονίκης

5 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος

 

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium