Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/12/2023 20:31:23

Επισκέπτες Online: 979


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


«Πατρίδα μου» - Μάγεψαν οι Αδερφοί Τσαχουρίδη στα Λουτρά Λαγκαδά (φωτο + video)
30-05-2022
«Πατρίδα μου» - Μάγεψαν οι Αδερφοί Τσαχουρίδη στα Λουτρά Λαγκαδά (φωτο + video)

Μια μαγική βραδιά προσέφεραν ro βράδυ του Σαββάτου οι Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και Ματθαίος Τσαχουρίδης στα Λουτρά Λαγκαδά με την μουσική παράσταση «Πατρίδα μου».
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι


Στον κατάμεστο από κόσμο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά, ξεκίνησαν χθες βράδυ οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή που πραγματοποιεί το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης πραγματοποίησαν ένα μοναδικό ταξίδι στα ακούσματα της Μικράς Ασίας, ξεκινώντας από τη Σμύρνη, συνεχίζοντας με την Κωνσταντινούπολη και καταλήγοντας στην Τραπεζούντα.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι

Η αναδρομή στις τρεις αυτές Μητροπόλεις του Μικρασιατικού Ελληνισμού άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές των θεατών που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στις μελωδίες και τα τραγούδια των δύο καταξιωμένων ερμηνευτών.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης απευθυνόμενος στο κοινό πριν την έναρξη της συναυλίας επισήμανε ότι «η μουσική παράδοση από τις αλησμόνητες πατρίδες είναι ένα σημαντικό κομμάτι των παραδόσεων που ήρθαν στην Ελλάδα από τους Μικρασιάτες».

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Το παρών στη μουσική εκδήλωση έδωσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζτζικώστας, οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Θεόδωρος Καράογλου, οι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κεφαλάς και Γερακίνα Μπισμπινά, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, μέλη της διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium