Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/5/2024 20:03:30Επισκέπτες Online: 480


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δήμος Βόλβης: Χωρίς βασικό αντίπαλο στην εκλογική μάχη
30-05-2022
Δήμος Βόλβης: Χωρίς βασικό αντίπαλο στην εκλογική μάχη
 

Για το δήμαρχο Βόλβης πάντως η επόμενη εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να είναι πιο… εύκολη

Σε πλήρη ετοιμότητα για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση τον Οκτώβριο του 2023 δηλώνει ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ο οποίος διανύει μακρά διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, καθώς εκλέγεται από το 2007. Έχει ήδη στην πλάτη του δυόμιση θητείες και προχωρά για την επόμενη, καθώς θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Βόλβη Μπροστά». Το επιτελείο του στήνει ήδη το νέο ψηφοδέλτιο, το οποίο θα είναι αισθητά ανανεωμένο με εκπροσώπηση από όλους τους χώρους και βέβαια με δυναμική συμμετοχή υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων από όλες τις δημοτικές και κοινοτικές ενότητες του ενιαίου δήμου Βόλβης.

Ο κ. Λιάμας εξελέγη το 2019 από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 55,32%, λαμβάνοντας 15 έδρες κερδίζοντας τον βασικό του αντίπαλο Δημήτρη Στοϊτσα που εξελέγη με 29,31%.

Για το δήμαρχο Βόλβης πάντως η επόμενη εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να είναι πιο… εύκολη, καθώς ο κ Στοϊτσας, που ήταν και ο βασικός του αντίπαλος αποφάσισε να αποσυρθεί από τα δημοτικά πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος φέρεται αποφασισμένος να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

… και με ομάδα ενωμένη

Όσο για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του κ. Στοϊτσα αυτό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, καθώς μένει να αποφασιστεί σε επίπεδο παράταξης, η οποία κάποια στιγμή θα ανοίξει τις διαδικασίες.

Ωστόσο ο επόμενος δεν φαίνεται σε αυτή τη φάση να απασχολεί το δήμαρχο Δ. Λιάμα και τους συνεργάτες του, καθώς η ομάδα της πλειοψηφίας και όλα τα μέλη του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά» προχωρούν ενωμένοι για τις εκλογές, δουλεύοντας για ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.

Εξάλλου ο δήμαρχος Βόλβης και η διοίκηση του έχουν αποδείξει ότι δουλεύουν μεθοδικά και αθόρυβα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η ενότητα φαίνεται δεδομένη, καθώς η παράταξη είναι ισχυρή και δεν μέτρησε μέχρι στιγμής απώλειες. Ανοιχτό μάλιστα είναι το ενδεχόμενο στους κόλπους της να ενταχθούν και νέα μέλη από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθώς ο κ. Λιάμας και η ομάδα του είναι ανοιχτοί σε συνεργασίες, κάποιες από τις οποίες συζητά αυτό το διάστημα. «Οι πολίτες της Βόλβης γνωρίζουν ότι έχουμε και όραμα και σχέδιο για να πάμε μπροστά, αλλά και την αποφασιστικότητα για να τα υλοποιήσουμε» σχολίασαν στη στήλη στελέχη της πλειοψηφούσας παράταξης.

www.makthes.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium