Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 13:46:35Επισκέπτες Online: 568


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο Σάββας Αναστασιάδης
02-06-2022
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο Σάββας Αναστασιάδης
 

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στις ΗΠΑ μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β' Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για την Ελληνική Παλιγγενεσία, οι οποίες κορυφώνονται την Κυριακή 5 Ιουνίου, με τη μεγάλη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο στο Μαχνχάταν.

Ο κ. Αναστασιάδης ταξιδεύει στις ΗΠΑ μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης ως επικεφαλής του προεδρείου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς. Αμέσως μετά την άφιξή του θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση των πανομογενειακών οργανώσεων που πραγματοποιείται ενόψει της παρέλασης.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου ο κ. Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Την ίδια ημέρα θα δώσει το «παρών» στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που γίνεται με την έπαρση της ελληνικής σημαίας στο ιστορικό Bowling Green στο Μανχάταν.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου ο κ. Αναστασιάδης θα παραστεί σε δεξίωση – δείπνο της ελληνικής ομογένειας με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Την Κυριακή το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς θα παραστεί στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. Στη συνέχεια, μαζί με τους τελετάρχες, Αμερικανούς γερουσιαστές και βουλευτές και στελέχη της Ομογένειας θα παρακολουθήσει την παρέλαση χιλιάδων εκπροσώπων ομογενειακών συλλόγων, ομοσπονδιών και κοινοτήτων στην 5η Λεωφόρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους Ομογενειακών Συλλόγων.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium