Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/4/2024 06:39:09

Επισκέπτες Online: 643


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΖΑΧΑΡΙΑ: Τελετή αποφοίτησης και βραβεύσεις (φωτο)
22-06-2022
ΖΑΧΑΡΙΑ: Τελετή αποφοίτησης και βραβεύσεις (φωτο)
 

Τελετή Αποφοίτησης, Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας και Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.
Στην εκδήλωση οι σπουδαστές και σπουδάστριες μας στα πλαίσια της απονομής των αναγνωρισμένων πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 (
Lower) και Γ2 (Proficiency), είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο διαδραστικό παιχνίδι που οργανώθηκε στους χώρους του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ, αλλά και να βραβευτούν, από επίσημους εκπροσώπους, για τις εξαιρετικές τους συμμετοχές σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Γλωσσομάθειας Αγγλικών και Λογοτεχνίας, όπως το Kangaroo Αγγλικών και το Fiction Express.

Το διαδραστικό παιχνίδι για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας ξεκινούσε μόλις έμπαιναν στον χώρο του Κέντρου. Πρώτος σταθμός ήταν το παιχνίδι με τα “Παγωτά Μνήμης”. Εκεί, εξασκούσαν τη μνήμη τους σε ένα καλοκαιρινό παιχνίδι μνήμης με χάρτινα παγωτά. Επόμενος σταθμός, το “Εργαστήρι Ζωγραφικής”. Σε αυτό τους περίμεναν μαρκαδόροι και ψαλίδια με σκοπό να δημιουργήσουν ένα όμορφο δωράκι εν όψει της γιορτής του πατέρα, αλλά και έκθεση Ζωγραφικής των μαθητών μας του αντίστοιχου τμήματος. Τρίτος σταθμός, το Twister. Οι μαθητές μας έζησαν ένα τρελό twister παρέα με τον θαλάσσιο κόσμο. Αμέσως μετά, μεταφέρονταν στον κόσμο της Ρομποτικής. Σε αυτόν τον σταθμό θαύμασαν το έργο της ομάδας του Εκπαιδευτηρίου μας από τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό FLL Junior και τους συνεπήρε ο κόσμος της τεχνολογίας. Τελευταίος σταθμός, όπως κάθε χρόνο, το Kαραόκε”. Εκεί τραγούδησαν και χόρεψαν με τη ψυχή τους αγαπημένα τραγούδια στα αγγλικά.
Τελειώνοντας το παιχνίδι παραλάμβαναν το ενδεικτικό της σχολικής χρονιάς 2021-22, το κέρασμα τους και το καπέλο της αποφοίτησης τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την τελετή βράβευσης στην οποία η  εκπρόσωπος του πιο αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης Ξένων Γλωσσών Παγκοσμίως Cambridge, κα Σιάσου και ο δημιουργός της γνωστής Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, Clubefl, κ. Αϊβάζογλου, τιμώντας μας και οι δύο με την παρουσία τους, βράβευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους όχι μόνο στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας Cambridge & Language Cert, αλλά και στους Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Kangaroo Αγγλικών και Λογοτεχνίας στην Αγγλική Γλώσσα κατά τα σχολικά έτη 2020-21 και 2021-22 στους οποίους συμμετείχε το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ.
Ειδικότερα στους προαναφερόμενους διαγωνισμούς κάποιοι από τους μαθητές μας που είχαν εξαιρετικές επιδόσεις (πρώτες θέσεις σε Πανελλαδικό Επίπεδο) βραβεύτηκαν με μετάλλια και χρηματικά έπαθλα.

Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ είναι γνωστό ότι παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην περιοχή μας. Το Εκπαιδευτήριο μας είναι, με ασημένια διάκριση, επίσημο Κέντρο Προετοιμασίας για τις εξετάσεις Cambridge και επίσημο Εξεταστικό Κέντρο για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας Language Cert.
Και σίγουρα αναγνωρίζει και επιβραβεύει την προσπάθεια των μαθητών διοργανώνοντας ανάλογες εκδηλώσεις, τελετές βράβευσης και λήξης σχολικού έτους κάθε χρόνο.
Καλό καλοκαίρι!!!

Εγγραφές – Πληροφορίες

Λαγκαδάς 23940 20040

Λαγυνά 23940 72421

Aσσηρος 23940 61250

www.zacharia.gr
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium