Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/12/2022 16:04:09

 Επισκέπτες Online: 475


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Θέσεις εργασίας στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη στο Λαγκαδά
30-06-2022
Θέσεις εργασίας στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη στο Λαγκαδά
 

Η εμπιστοσύνη σας στα σχολεία μας καθιστά επιτακτική την αύξηση της εκπαιδευτικής μας ομάδας.

Η εμπιστοσύνη σας μας κάνει να μεγαλώνουμε διαρκώς σε εκπαιδευτικό προσωπικό, να εξοπλιζόμαστε με καινοτόμα εκπαιδευτικά τεχνολογικά μέσα αλλά και επεκτεινόμαστε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις!

Επιθυμούμε να προσθέσουμε στην ομάδα μας 

Καθηγητές/τριες Αγγλικής (πλήρη απασχόληση)

Καθηγητές/τριες Γερμανικής Γλώσσας (μερική απασχόληση)

Εκπαιδευτή/τρια πληροφορικής (πλήρη απασχόληση)

Γραμματειακή υποστήριξη (πλήρη απασχόληση)

Απαραίτητα προσόντα:

Αγάπη για τα παιδιά και τη Βιωματική διδασκαλία

Συνέπεια και Επαγγελματισμός

Aδεια διδασκαλίας σε ισχύ για τους καθηγητές/τριες Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας και τους εκπαιδευτές/τριες πληροφορικής

Aριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο C2), καλό γνώση της Γερμανικής γλώσσας (επίπεδο Β2) και άριστος χειρισμός υπολογιστή για τη γραμματειακή υποστήριξη

Κάνε το πρώτο βήμα:

Αν έχεις όρεξη να διδάξεις αλλά και να μάθεις από την πολύχρονη εμπειρία μας, στείλε μας το βιογραφικό σου και θα σε καλέσουμε για συνέντευξη. Στην εκπαιδευτική μας οικογένεια ανήκουν καθηγητές με τους οποίους είμαστε χρόνια συνεργάτες! Δουλεύουμε όλοι ομαδικά και ανταλλάζουμε ιδέες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας. Εάν είσαι λοιπόν καθηγητής/τρια που σου αρέσει η βιωματική και συνεργατική διδασκαλία, τότε πρέπει να είσαι στην ομάδα μας! Απαραίτητη η άδεια διδασκαλίας.

Διαδικασία προσαρμογής:

Σας παρέχουμε εκπαίδευση σχετικά με νέες μεθόδους και τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε ώστε να είστε αποδοτικοί στο λειτούργημα που επιτελείτε. Σας εκπαιδεύουμε πάνω σε ο,τι πιο καινούριο υπάρχει σε μεθοδολογία, εφαρμογές και εκπαιδευτικό υλικό.

Επικοινωνία:

Αν ενθουσιάζεστε με την ιδέα να δουλέψετε μαζί μας και πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά μαζί μας, ελάτε να τα πούμε από κοντά!

Αν σας αρέσει η διδασκαλία κι έχετε πάθος για την τάξη, τότε πρέπει να γίνετε μέλος της εκπαιδευτικής μας ομάδας.

Στείλε μας το βιογραφικό σου σήμερα και μια συστατική επιστολή στο info@manoloudi.gr σήμερα κι όλας! Εναλλακτικά φέρε ο ίδιος το βιογραφικό σου από το χώρο μας Πολυτεχνείου 8, Λαγκαδάς, για να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις. Σίγουρα θα μείνεις με τις καλύτερες εντυπώσεις!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium