Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/1/2023 14:52:46













 



Επισκέπτες Online: 516


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.






Μανωλούδη: Γνώρισαν το κάμπινγκ οι μαθητές Α' και Β' Δημοτικού
04-07-2022
Μανωλούδη: Γνώρισαν το κάμπινγκ οι μαθητές Α' και Β' Δημοτικού
 

Χρησιμοποιώντας τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι ως βασικά εκπαιδευτικά εργαλεία, τα Manoloudi Language Schools συνθέτουν ένα σύνολο εναλλακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που στόχο έχουν την ποιοτική αναζήτηση της γνώσης απορρίπτοντας τις παραδοσιακές μεθόδους μάθησης.

Στόχος του συγκεκριμένου project ήταν οι μαθητές μας να γνωρίσουν τα ζώα του δάσους στην Αγγλική Γλώσσα και ο καλύτερος τρόπος ήταν η κατασκήνωση - camping. Σε Μικρούς Προσκόπους μετατράπηκαν οι μαθητές μας την πρώτη βδομάδα του Manoloudi Summer School και πήγαμε μια βόλτα στο δάσος για να γνωρίσουμε τα ζωάκια που κατοικούν σε αυτό!

Πάρτε μια γεύση του μαθήματος με το παρακάτω video: https://youtu.be/K1u5Za6A7GI

Πήραμε χαρτάκια, ψαλιδάκια και μαρκαδοράκια και φτιάξαμε τα δικά μας παχουλά αρκουδάκια, τις πονηρές αλεπουδίτσες και τους μυρωδάτους ασβούς‼ Ακούσαμε τραγουδάκι εκπαιδευτικό με τα ζωάκια του δάσους και μιμηθήκαμε τους ήχους τους! Τέλος φτιάξαμε καπελάκι προσκοπικό, ανάψαμε φωτιά – campfire και ψήσαμε νόστιμα marshmallows για όλα τα παιδάκια.

Προφανώς και δεν υπήρχε πραγματική φωτιά ούτε και σε κάμπινγκ πήγαμε!

Όλο το project διεξήχθει στις τάξεις του σχολείου μας Πολυτεχνείου 8, στο Λαγκαδά! Στη μέση του χώρου, οι μαθητές χρησιμοποίησαν χαρτόνι για να φτιάξουν τα κούτσουρα της φωτιάς και γεμάτα εφευρετικότητα επέλεξαν χαρτί γκοφρέ στα χρώματα της φωτιάς (πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο) και έφτιαξαν φλόγες!! Τις πέτρες τις μαζέψαμε από το δρόμο και αφού τις πλύναμε τις βάλαμε γύρω από τη φωτιά για να δώσουμε μια δόση αληθοφάνειας στο όλο project.

Tα χαρούμενα προσωπάκια κατά τη διάρκεια του μαθήματος ήταν πολλά! Τα ζώα του Δάσους είχαν την τιμητική τους!!! Πόσες καινούργιες λέξεις μάθαμε!!! Μετά μαζευτήκαμε γύρω από τη φωτιά και το πρώτο challenge ήταν να μιμηθούμε τους ήχους των ζώων!! Γελάσαμε με την ψυχή μας!! Συνεχίσαμε με το χορό των προσκόπων και τελειώσαμε με το ψήσιμο λαχταριστών marshmallows – ζαχαρωτών.

Συνδυάζοντας την εφευρετικότητα, τη δημιουργία, την εξερεύνηση και με ένα διευρυμένο γνωστικό πεδίο, τα Manoloudi Language Schools ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ξεφεύγουν από την πεπατημένη και δημιουργούν τις ιδανικές βιωματικές συνθήκες μάθησης για τους μαθητές τους.

Η μάθηση γίνεται βίωμα, είναι ευχάριστη και οδηγεί στην Επιτυχία!

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι με γνωστικές εμπειρίες και περάστε ένα αξέχαστο Καλοκαίρι!!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Α’ και Β’ Δημοτικού και είναι ΔΩΡΕΑΝ!!

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΑΓΥΝΑ

Τηλ. 23940 26087 - 23940 24142 - 6977007116

Viber 6977 007 116

email: manoloudi1998@gmail.com 

https://manoloudi.gr 

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_school



 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ



Επικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium